Σάββατο 27 Απριλίου 2013

Οι τριγμοί στην κυβέρνηση φέρνουν αναχηματισμό μετά το Πάσχα.

                                              

Το ένα ρηγμά μετά το άλλο παρουσιάζεται στην κυβέρνηση, με αποτέλεσμα ο ανασχηματισμός να βρίσκεται προ των πυλών! Μάλιστα το πιθανότερο είναι τα υπουργεία να αλλάξουν χέρια ακριβώς μετά το Πάσχα!



Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας είναι δεδομένο ότι θα παραμείνει αμετακίνητος ενώ το ίδιο σίγουρο έιναι πως το ΠΑΣΟΚ επιθυμεί ενεργότερο ρόλο στην κυβένρηση με τη συμμετοχή πολιτικών προσώπων αυτή τη φορά.

Η θέση της ΔΗΜΑΡ, η οποία συμμετέχει στην παρούσα κυβέρνηση με δυο υπουργούς, τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύτθμισης κ. Μανιτάκη και τον υπουργό Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτη, ήταν να μην μετακινηθούν οι δυο υπουργοί. Ωστόσο, το ΠΑΣΟΚ δείχνει ενδιαφέρον για τα υπουργεία Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Υγείας, Εσωτερικών και Ενέργειας.

Μεταξύ των επικρατέστερων πολιτικών προσώπων που προτείνει το ΠΑΣΟΚ είναι η κ. Γεννηματά, ο κ. Κουκουλόπουλος και ο κ. Μανιάτης.
newsit.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com