Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Όλοι ευχαριστημένοι με την Νέα Δομή ΕΔ...


Θύμα της... ψηφοθηρίας και των πελατειακών σχέσεων φαίνεται ότι πέφτει η Νέα Δομή των Ενόπλων Δυνάμεων. Και για του λόγου το αληθές: Καταργείται η 70ή ΣΔΥ που έχει έδρα την Αθήνα, αλλά στην έδρα της παραμένει... η Σχολή Πυροβολικού.

Η Μεραρχία Υποστήριξης ΜΕΡΥΠ μεταφέρεται από τη Λαμία στη Θεσσαλονίκη, αλλά στην έδρα της παραμένει το Κέντρο Εκπαίδευσης Υλικού Πολέμου καθώς και μονάδες Διοικητικής Μέριμνας, προς «δόξαν» του Χρ. Σταϊκούρα. Η 97η ΣΔΥ καταργείται, αλλά στην έδρα της, τη Χαλκίδα, παραμένει η Σχολή Πεζικού, προς... ανακούφιση του Σ. Κεδίκογλου. Η 2η Ταξιαρχία Υποστήριξης καταργείται, αλλά στην έδρα της, την Κοζάνη, μεταφέρεται η 9η Μηχανοποιημένη Ταξιαρχία για να μην παραπονούνται, προφανώς, ο «γαλάζιος» Μ. Παπαδόπουλος και ο «πράσινος» Π. Κουκουλόπουλος...

(ΕΘΝΟΣ 29/04/2013)

staratalogia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com