Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Απλήρωτοι οι Εθνοφύλακες από τον Ιανουάριο.



Μεγάλο θέμα έχει προκύψει με τους Εθνοφύλακες ,οι οποίοι δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ από τον Ιανουάριο.Κι όχι μόνο αυτό. 



Η καταγγελία όπως ήρθε στο Onalert από στρατιωτικό:


Εχει προκυψει θεμα με την αποζημιωση των εθνοφυλάκων. Εργαζονται απο Ιανουάριο 2013 και πριν λίγες μερες βγηκε η εγκυκλιος προσληψης που μιλα για αριθμό προσληψης 750 εθνοφυλάκων από 1-1-2013. Ελα ομως που οι εθνοφύλακες που εργαζονται σημερα απο Ιανουάριο 2013 ξεπερνουν τους 900.Καταλαβαινεις ρουσφετια δημαρχων να τους προσλαβουν ,που εξυπηρέτησαν ολοι οι Διοικητες. Περυσι η εγκυκλιος ειχε βγει Νοεμβριο 2011 (για 1-1-2012 δηλαδη) ΚΑΙ φετος βγηκε Απρίλιο 2013! Δεν εχουν πληρωθεί ακομη γιατι ψαχνουν να βρουν πως θα ξεπερασουν το εμποδιο με τον Επιτροπο του Ελεγκτικού Συνεδρίου.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com