Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

ΧΑΚΙ ΧΩΝΙ (28-04-2013) - Διακλαδική Διαδικτυακή Στρατιωτική Πληροφόρηση.


 Μεταξύ τυριού και αχλαδιού και με φόντο τη θάλασσα έγινε η συνέντευξη του στρατηγού, νέου Παπάγου της χώρας, που έμεινε με την υποψηφιότητα στο χέρι. Σοφότεροι δε γίναμε διαβάζοντάς την και δε μάθαμε και τίποτα καινούριο.



 Ο μόνος που επωφελήθηκε ήταν... ο ταβερνιάρης, μιας και ο φωτογράφος αποθανάτισε όλες τις λιχουδιές που διέθετε το κατάστημα. Ξέρει να καλοπερνάει αυτή η οικογένεια, μέσα στη δημοσιότητα και τη γκλαμουριά.

 Δεν υπήρχε περίπτωση να δώσει το σχέδιό του (για κάθοδο στην πολιτική) στο πιάτο ο νέος Παπάγος, αλλά τα σημεία εισόδου των λαθρομεταναστών στον Έβρο τα έδωσε στους γείτονες!

 Απογοητευμένοι Έλληνες κατέκλυσαν όλα τα αεροδρόμια και μεταναστεύουν άρον άρον, αφού πλέον και η τελευταία ελπίδα χάθηκε λόγω έλλειψης 2.000 άφθαρτων. Πως λέμε: Χωρίς Ιππείς!

 Εντύπωση έκανε, όμως, σε όλους η ευλάβεια η οποία τον διακρίνει. Τη Σαρακοστή, όπως όλοι οι πιστοί νηστεύει, εξ ου και οι αστακοί στα πιάτα.

 Εμείς τα γράφαμε πολλούς μήνες πριν. Οι υπασπιστές είναι το κλειδί.

 Οι βίλες δεν γίνονται με ένα ψωρομισθό και αν ισχύει το «πόθεν», πολλά άλυτα μυστήρια θα λυθούν.

 Και για τις σχέσεις κάποιων υπασπιστών με εφοπλιστές σας είχαμε προειδοποιήσει κ. Πάνο. Ταμείο αλήθεια κάνατε;

 Νίκη περιφανή πέτυχαν οι απόστρατοι! Συμμετέχουν στις συζητήσεις για το νέο μισθολόγιο, δεν θα επιτρέψουν σε κανένα νεκροθάφτη να τους θάψει, θα καούν μόνοι τους.

 Κόκκινη γραμμή θέτουν οι απόστρατοι στα μισθολογικά, κόκκινος ο Πάνος, κόκκινα τα πασχαλινά αυγά, κόκκινο το πρωτάθλημα, όμως μαύρα μαντάτα για το μισθολόγιο.

 Περιαυτολογώ (θα πουν κάποιοι σήμερα), αλλά η αλήθεια είναι πάντα πικρή και πρέπει να λέγεται. Εμείς εδώ μιλούσαμε προ μηνών για καμαράκι με στοίβα φακέλους, όμως οι έγκριτοι ανακάλυψαν τώρα τον «τάφο του Ινδού».

 Σιωπητήριο έπαιξε ο τρομπετίστας του Λιμενικού κατά την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά. Να σημαίνει, άραγε, κάτι;

 Είσθε διακοσμητικοί λένε οι απόστρατοι στους συναδέλφους τους υφυπουργούς. Πάντως, η στήλη δεν θα τους έλεγε και μπιμπελό. Μάλλον κάτι σε αφηρημένη τέχνη!

 Αληθεύει πως υιός υφυπουργού απασχολείται επαγγελματικά στη SIEMENS;

 Στο Βοτανικό, στο πρώην ναυτικό οχυρό, μαθαίνουμε πως θα βρέξει γουρουνοκεφαλές! Όχι πως θα μας στενοχωρήσει αλλά λέμε... οι αρμόδιοι τι γνωρίζουν;

 Όπου φύγει φύγει, μαθαίνουμε, τα στελέχη του κυρίου Επιτελείου της Μεσογείων. Ο επικεφαλής δεν ξέρει τι να κάνει με τόσες παραιτήσεις! Ούτε μπορεί να αναπληρώσει τα κενά της υπηρεσίας του.

(ΤΟ ΧΩΝΙ 28/04/2013 – Σ.Λ.)

staratalogia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com