Δευτέρα, 29 Απριλίου 2013

Δεν έπιασαν τους στόχους τους 3 στις 4 εφορίες.
Το 74,3% των εφοριών της χώρας δεν έπιασε τους στόχους. Αν και τα έσοδα του Δημοσίου φαίνονται αυξημένα αυτό οφείλεται κυρίως στις επιδόσεις των μεγάλων εφοριών, οι μικρότερες έμειναν... μετεξεταστέες.Οι μεγάλες εφορίες έπιασαν τους στόχους τους και έτσι τα φορολογικά έσοδα κινήθηκαν εντός στόχου και μάλιστα με οριακή υπέρβαση 0,1%, όμως από τις συνολικά 140 εφορίες τις
χώρας βρέθηκαν εκτός στόχων οι 104.

Συνολικά στο δίκτυο των εφοριών καταγράφεται πρόβλημα με τις εισπράξεις από τον ΦΠΑ που ήταν κατά 4,8% χαμηλότερες από τον στόχο, ενώ μεγάλη ήταν η μείωση των εσόδων από τους ειδικούς φόρους κατανάλωσης και τον ΦΠΑ στα εισαγόμενα προϊόντα.
bloco

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr