Τετάρτη 24 Απριλίου 2013

Νέα Δομή Ενόπλων Δυνάμεων: Αύριο στη Βουλή και την Παρασκευή "περνάνε" 17 προγράμματα εξοπλισμών



Αύριο θα παρουσιάσει στην Βουλή τη νέα δομή δυνάμεων ο υπουργός Εθνικής Άμυνας. Μετά από περίοδο μεγάλης αναμονής αναμονής,θα γίνουν τα “αποκαλυπτήρια”,χωρίς όμως -όπως λένε οι πληροφορίες- να πρέπει να αναμένεται κάτι εξαιρετικά “επαναστατικό”.


Σύμφωνα με τις πληροφορίες που υπάρχουν η πολιτική ατολμία που διαχρονικά ταλανίζει και τον χώρο της Εθνικής Άμυνας, φαίνεται ότι υπερτερεί των πραγματικών αναγκών των Ενόπλων Δυνάμεων. Οι οποίες απαιτούν “βαθύ νυστέρι” σε παθογένειες δεκαετιών. Όπως λένε οι πληροφορίες δεν πρέπει να αναμένουμε πολλά τουλάχιστον σ΄ ότι αφορά στο “συμμάζεμα” των μονάδων και των στρατοπέδων, το οποίο και θα μπορούσε να απελευθερώσει σημαντικούς οικονομικούς πόρους.


Την Παρασκευή ο ΥΕΘΑ θα είναι πάλι στην Βουλή,αυτή τη φορά στην Επιτροπή Εξωτερικών και Άμυνας ,από την οποία θα “περάσει” ένας κατάλογος 17 προγραμμάτων που έχουν να κάνουν κυρίως με ζητήματα συντήρησης και προμήθειας ανταλλακτικών για οπλικά συστήματα των Ενόπλων Δυνάμεων.

onalert.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com