Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΤΡΕΙΣ ΥΠΟΠΤΟΙ ΕΞΕΤΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΣΕ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΚΑΙ ΚΑΛΥΜΝΟ ...


Τρεις ύποπτοι τελικά, δύο στην Κάλυμνο κι ένας στη Μυτιλήνη εξετάζονται από τις ελληνικές αρχές για σχέσεις με τζιχαντιστές.
Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες του CNN Greece τελικά στην Κάλυμνο εξετάζονται δύο δουλέμποροι διακινητές μεταναστών για σχέσεις με το ISIS καθώς από τις έρευνες του λιμενικού προέκυψαν ενδείξεις ότι είναι πιθανόν να σχετίζονται με τρομοκράτες.
Στην Μυτιλήνη και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Μόρια κατά τις πληροφορίες του CNN Greece συνελήφθη και εξετάζεται Σύρος ο οποίος στο κινητό του έχει φωτογραφίες στις οποίες ο ίδιος απεικονίζεται με πολεμικό όπλο- κατά πάσα πιαθνότητα Καλάσνικοφ- και εξετάζεται από τις αρχές. Ο ίδιος δηλώνει στις ανακριτικές αρχές ότι είναι μέλος του Free Syrian Army. Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό από πηγές του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, ο Σύρος έφτασε την Δευτέρα μαζί με άλλους πρόσφυγες από την Τουρκία στην Λέσβο και οδηγήθηκε στο κέντρο υποδοχής στην Μόρια. Εκεί, στον έλεγχο που του έγινε από τους αστυνομικούς, βρέθηκαν στον κινητό του φωτογραφίες του ίδιου με όπλο. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο Σύρος ισχυρίζεται ότι ήταν στρατιώτης στον συριακό στρατό από όπου όμως λιποτάκτησε και πέρασε όπως αναφέρει στον «ελεύθερο συριακό στρατό» με τον οποίο είχε λάβει μέρος σε μάχες.

Τα στοιχεία όλων και στις δύο περιπτώσεις έχουν αποσταλεί στις διωκτικές αρχές της ΕΕ και των ΗΠΑ προκειμένου να διασταυρωθούν.


























 http://www.lesvosnews.net/articles/news-categories/astynomiko-reportaz/ereyna-gia-ypopto-tzihantisti-sti-mytilini

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com