Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Τι λέει η Πολεμική Αεροπορία για το δικαστήριο του Μέριλαντ;...


Την δική της απάντηση δίνει η Πολεμική Αεροπορία για το τι συνέβη στην δικαστική διαμάχη που είχε με αμερικανική μεταφορική εταιρεία σε δικαστήριο στο Μέριλαντ των ΗΠΑ και στο σχετικό δημοσίευμα του paraskhnio.gr.
Πηγές της Πολεμικής Αεροπορίας που μίλησαν στο ΜΑΡΣ λένε πως το δικαστήριο επιδίκασε το ποσό των 1.067.414,97 δολαρίων, το οποίο θα καταβληθεί στην εταιρεία, που αφορά σύμφωνα με την Π.Α. στα μεταφορικά έξοδα για υλικά που είχε μεταφέρει στο παρελθόν η εταιρία και οι Ε.Δ. αρνήθηκαν να εξοφλήσουν λόγω ελλιπών δικαιολογητικών.
Οι ίδιες πηγές λένε πως εκδόθηκαν δύο δικαστικές αποφάσεις, γιατί στην πρώτη δεν υπολόγισε η δικαστής τα τιμολόγια που χρωστούσε ο Στρατός Ξηράς.
Κατά τα λοιπά, από τα 7 εκατομμύρια που ζητούσε η εταιρία ως αποθήκευτρα, δεν επιδικάστηκε κανένα ποσό λένε στο ΓΕΑ και όπως υπογραμμίζουν αντίθετα επιδικάστηκαν 80.000 δολάρια υπέρ των Ε.Δ., ποσό που θα καλύψει τη μεταφορά των παρακρατηθέντων υλικών στην Ελλάδα. Επίσης όπως σημειώνεται δεν επιδικάστηκε κανένα ποσό ούτε και στις ΕΔ, για τις θετικές ζημιές που αξίωναν από την εταιρία.
Ως αποτέλεσμα, όπως αναφέρουν πηγές του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας οι ΕΔ παίρνουν πίσω το σύνολο των υλικών τους, που ήταν και το ζητούμενο, με πληρωμένα τα μεταφορικά χωρίς άλλη συνέπεια.






 http://espekm.gr/home/?p=11596












Κώστας Αττίας – paraskhnio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com