Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΕΚΤΑΚΤΟ-BINTEO – Σύλληψη Τζιχαντιστή στην Κάλυμνο! Κατεβαίνει κλιμάκιο της ΕΥΠ!!...






Ο Σύρος νεαρός σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να εμπλέκεται και σε κύκλωμα διακίνησης μεταναστών και για αυτό συνελήφθη, αλλά στις έρευνες στο κινητό του τηλέφωνο αυτά που είδαν οι αξιωματικοί σήμαναν συναγερμό.
Συγκεκριμένα, βρέθηκαν φωτογραφίες από διάφορα σημεία στη Συρία και πεδία μαχών, ενώ πιθανότατα εντοπίστηκαν και φωτογραφίες με τη σημαία του ISIS, κάτι που θορύβησε τους αξιωματικούς που ενημέρωσαν την Αθήνα.
Η υπόθεση μοιάζει με τους δύο Σύρους που είχαν εντοπιστεί στην Κω.
Προηγούμενη ενημέρωση:
Κατεβαίνει κλιμάκιο της ΕΥΠ μαζί με μεταφραστή…
Στη σύλληψη ενός υπόπτου ο οποίος φέρεται να έχει διασυνδέσεις με το Ισλαμικό Κράτος προχώρησαν την Τρίτη άντρες του Λιμενικού στην Κάλυμνο.
Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για έναν πρόσφυγα από τη Συρία ο οποίος συνελήφθη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια επιχείρησης του Λιμενικού Σώματος.
Στις αρχές σήμανε συναγερμός μόλις εντοπίστηκαν στο κινητό τηλέφωνο του άντρα φωτογραφίες και βίντεο με οπλισμό και σύμβολα του Ισλαμικού Κράτους!
Μέχρι στιγμής, ωστόσο, δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες πληροφορίες, ενώ υπάρχουν και αναφορές που τονίζουν ότι πρόκειται για διακινητή και όχι για Σύρο πρόσφυγα.
Για την ώρα ο ύποπτος κρατείται στο Λιμεναρχείου Καλύμνου, ενώ στο νησί αναμένεται να φτάσει κλιμάκιο της ΕΥΠ με αραβόφωνο μεταφραστή προκειμένου να του πάρουν κατάθεση.

Κατεβαίνει κλιμάκιο της ΕΥΠ μαζί με μεταφραστή…
Περισσότερα σε λίγο…

























 http://www.makeleio.gr/?p=498456

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com