Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

ΤΩΡΑ – ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ η ανάκριση στη ΓΑΔΑ του μεγαλολαθρέμπορου όπλων που έχει σχέσεις με την Χεζμπολάχ


Συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. η πληροφορία ότι έφτασε στην Ελλάδα ένας αλλοδαπός για να προμηθευθεί μεγάλο αριθμό όπλων.
Οι έρευνες των αστυνομικών τους οδήγησαν στα ίχνη ενός 49χρονου υπηκόου ΗΠΑ και Ιορδανίας, σε βάρος του οποίου διαπιστώθηκε ότι είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από τις αμερικανικές αρχές για λαθρεμπόριο όπλων και νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες.
Έτσι οι αστυνομικοί τον εντόπισαν το πρωί της Τρίτης στην περιοχή του Ασπροπύργου όπου και τον συνέλαβαν.
Σύμφωνα με πληροφορίες είχε έρθει πριν από δύο ημέρες στην Ελλάδα και διέμενε σε ξενοδοχείο της Αθήνας. Κατά τις ίδιες πληροφορίες το συγκεκριμένο πρόσωπο θεωρείται υψηλού ενδιαφέροντος για τις αμερικανικές αρχές καθώς λόγω της καταγωγής του από την Ιορδανία πιστεύεται ότι είχε συναλλαγές με ένοπλες οργανώσεις στη Μέση Ανατολή και συγκεκριμένα με την Χεζμπολάχ.
Ο 49χρονος κρατείται στη ΓΑΔΑ, όπου και ανακρίνεται, ενώ αργότερα σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Εφετών Αθηνών.





































 http://www.makeleio.gr/?p=498930#more-498930

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com