Τετάρτη, 9 Δεκεμβρίου 2015

ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ---"ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΦΥΣΗΣ" !!! ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΕΙ ΕΦΕΥΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ...


Τις σκέψεις της κυβέρνησης για τη δημιουργία της «Αστυνομίας Φύσης», για τις προστατευόμενες περιοχές, αποκάλυψε ο Γιάννης Τσιρώνης.
Ο αναπληρωτής υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας έφερε ως παράδειγμα τις ΗΠΑ, όπου υπάρχει ένα ανάλογο σώμα. «Οπως έχουμε τους δασοφύλακες, ομοίως, σε όλες τις περιοχές να υπάρχουν αντίστοιχα υπάλληλοι, που μάλλον θα ανήκουν στα δασαρχεία και θα έχουν ανακριτική και εποπτική ιδιότητα, ενώ θα μπορούν και να συλλαμβάνουν τον παρανομούντα, ώστε να μη μείνει κανένα σημείο της Ελλάδας ακάλυπτο ούτε για λαθροθηρία, ούτε για λαθροϋλοτομία, ούτε για υποκλοπή φυτών», είπε ο κ. Τσιρώνης μιλώντας στο Πρακτορείο 104,9 FM.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr