Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Χαράλαμπος Αθανασίου «Ο Αντώνης Σαμαράς υπηρέτησε τη Χώρα σε πολύ δύσκολες στιγμές» .....


Ο Βουλευτής Νομού Λέσβου, κ. Χαράλαμπος Αθανασίου, για την παραίτηση του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, δήλωσε τα εξής:

Ο Αντώνης Σαμαράς υπηρέτησε τη Χώρα σε πολύ δύσκολες στιγμές και κάτω από αντίξοες συνθήκες. Είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την Πατρίδα και τη Νέα Δημοκρατία στο πλευρό του και γνωρίζω πολύ καλά τις δυσκολίες που αντιμετώπιζε και τις αγωνίες του για να σωθεί η χώρα.

Η ιστορία θα τον δικαιώσει και ο λαός μας σύντομα θα αναγνωρίσει την προσφορά του, κάνοντας τις αναπόφευκτες συγκρίσεις.

Τώρα απαιτείται ενότητα, εγρήγορση και σύμπνοια όλων των στελεχών και φίλων της παράταξής μας για να την κάνουμε πάλι μεγάλη και δυνατή.

Χαράλαμπος Αθανασίου

Βουλευτής Ν. Λέσβου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com