Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Ο Βορίδης το σκέφτεται, η Νέα Δημοκρατία διαλύεται!...


Ο... χορός των δελφίνων για τη διαδοχή του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας έχει ξεκινήσει και τίποτα πιο ανησυχητικό για το μέλλον της δεξιάς παράταξης δεν υπάρχει από τις... σκέψεις που κάνει ο Μάκης Βορίδης για τη διεκδίκηση της αρχηγίας της.
Το σοκ που υπέστησαν οι παραδοσιακοί Νεοδημοκράτες, από την... άνοδο του Αντώνη Σαμαρά στην ηγεσία της παράταξης δεν θα είναι τίποτα μπροστά στα συναισθήματα που θα τους προκαλέσει η επισημοποίηση και μόνο της διεκδίκησης του χρίσματος από τον Μάκη Βορίδη.
Βλέπετε, ό,τι γράφει δεν... ξεγράφει στην πολιτική και όχι μόνο η διαδρομή ενός επίδοξου αρχηγού. Και ναι, μπορεί τον τίτλο του βουλευτή, άντε και του υπουργού να τον δέχτηκαν με βαριά καρδιά οι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας, η πλατιά μάζα των Νεοδημοκρατών που απέχει συνειδητά εδώ και χρόνια λόγω ευτελισμού και απαξίωσης του κόμματος.
Όμως, στο άκουσμα και μόνο της τοποθέτησης Βορίδη πως... σκέφτεται και εξετάζει τα δεδομένα για μια πιθανή κάθοδό του στην κούρσα της διαδοχής του Σαμαρά, οι κραδασμοί είναι κάτι παραπάνω από έντονοι.
Η Νέα Δημοκρατία παραπαίει λόγω της λανθασμένης επιλογής που έγινε με την άνοδο του Αντώνη Σαμαρά στην αρχηγία, στη μετά Κώστα Καραμανλή εποχή.
Αν ο στόχος για το μέλλον είναι η μετατροπή της δεξιάς παράταξης σε... ΛΑ.ΟΣ, τότε ναι, ο Μάκης Βορίδης είναι ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος, ο... σωστός πολιτικός για να αναλάβει τα ηνία.
Και να είστε απόλυτα βέβαιοι, πως ο κατήφορος δεν θα έχει τελειωμό...



 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com