Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΜΗ ΝΟΜΙΜΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ...


Στις χώρες καταγωγής τους επέστρεψαν 2.000 αλλοδαποί, τον μήνα Ιούνιο στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού για την αντιμετώπιση της μη νόμιμης μετανάστευσης.

Όπως αναφέρει η Αστυνομία, οι αρμόδιες Υπηρεσίες της διαχειρίστηκαν ακόμα 2.000 επιστροφές αλλοδαπών στις πατρίδες τους (στη συντριπτική τους πλειοψηφία στην Αλβανία) τον μήνα που πέρασε.

Σε βάρος των μεταναστών αυτών, είχαν εκδοθεί αποφάσεις επιστροφής και απέλασης για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι επιστροφές πραγματοποιούνται μέσω των εθελουσίων προγραμμάτων επαναπατρισμού του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης καθώς και των αναγκαστικών επιστροφών και εθελοντικών αναχωρήσεων από την Ελληνική Αστυνομία.

Ενδεικτικά, ο μεγαλύτερος αριθμός επιστροφών πραγματοποιήθηκε με προορισμό την Αλβανία (1.367 άτομα), τη Γεωργία (176 άτομα), το Πακιστάν (120 άτομα), το Μπαγκλαντές (48 άτομα), τη Βουλγαρία (38 άτομα), το Ιράκ (35 άτομα), την Τουρκία (25 άτομα) και τη Συρία (23 άτομα, που αναχώρησαν οικειοθελώς).  http://www.himara.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr