Τρίτη 7 Ιουλίου 2015

Δείτε με τι πήγε στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος…


Με Hummer.πήγε στο Μαξίμου ο Πάνος Καμμένος μετά την επιβεβαίωση της Μεγάλης επικράτησης του ΟΧΙ που είχε ο ίδιος προβλέψει…Τα φλας των φωτογράφων όμως τράβηξε το Θηριώδες Τζίπ του ΥΕΘΑ και σχολιάστηκε ποικιλοτρόπως …Το αμίμητο το πέταξε φωτορεπόρτερ του Στρατιωτικού Ρεπορτάζ :
Πάλι καλά που ήρθε με Τζίπ και δεν πήρε κάνα Άρμα ,χωρίς να διευκρινίζει το τύπο του Άρματος !
Πάντως να θυμηθούμε οτι σύμφωνα με το ρεπορτάζ το ΥΠΕΘΑ έχει παραλάβει από το ΟΔΔΥ το συγκεκριμένο τύπου Τζίπ για το ΥΠΕΘΑ.
Δείτε το την άφιξη του ΥΕΘΑ στου Μαξίμου:
καμμένος χάμερ
Ρεπορτάζ : Ένα από τα Hummer του ΟΔΔΥ λοιπόν πέρασε από τους απαραίτητους ελέγχους και τις επισκευές και θα εμφανιστεί στο ΥΠΕΘΑ, πολύ σύντομα, ώστε να είναι στην διάθεση του ΥΕΘΑ. Αν θα το χρησιμοποιήσει είναι ένα άλλο ζήτημα. Και είναι απολύτως βέβαιο ότι θα προκληθούν πολλά και ποικίλα σχόλια.
Θα πείτε γιατί χρειάζεται ένας ΥΕΘΑ τέτοιου είδους όχημα για τις όποιες μετακινήσεις του; Σωστή η απορία. Το Χάμερ που προορίζεται για το ΥΠΕΘΑ είναι η “πολιτική έκδοση” η οποία δεν έχει σχέση με την στρατιωτική ,που διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός. Η συγκεκριμένη πάντως προμήθεια είναι απ΄ αυτές που συζητήθηκαν πολύ .
Πάντως δεν το έχουμε ξαναδεί στους δρόμους με το θηριώδες Τζιπ τον Πάνο Καμμένο, που όμως έχει στην κατοχή του και δικό του Τζιπ με όλα τα σύγχρονα συστήματα πλοήγησης ,αλλά και ειδικά συστήματα ασφαλείας!




















































http://espekm.gr/home/?p=8356

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com