Τετάρτη 8 Ιουλίου 2015

ΜΥΤΙΛΗΝΗ:(ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)-ΛΙΜΕΝΙΚΟΣ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΠΟΥ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ......






Στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης μεταφέρθηκε ένας άνδρας του Λιμενικού Σώματος, για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες, αφού στη μεταμεσονύκτια εξέγερση των μεταναστών δέχθηκε δύο πέτρες στη δεξιά πλευρά του θώρακά του και του χεριού του.
Στο Λιμενικό τοποθετήθηκε νάρθηκας και σήμερα το πρωί έφυγε από το Νοσοκομείο.
«Κάποιο μετανάστες πετούσαν τεράστιες πέτρες εναντίον όλων μας… Με χτύπησαν δύο από αυτές στον ώμο… Ευτυχώς έσκυψα… Γιατί αν με πετύχαιναν στο κεφάλι ίσως τώρα να μην ήμουν όρθιος εδώ μπροστά σας» είπε στο LesvosNews.gr ο τραυματισμένος Λιμενοφύλακας.
............................
 ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα νέα εξέγερση μεταναστών στον καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ.
1.000 περίπου μετανάστες προτάσσοντας γυναίκες, παιδιά και ηλικιωμένους διαμαρτύρονται για τις άθλιες συνθήκες της διαβίωσής τους εκεί και για τη μεγάλη καθυστέρηση της έκδοσης του πολυπόθητου εγγράφου που τους επιτρέπει να ταξιδέψουν προς Πειραιά.
exegersi-kara-tepe-2
Να σημειώσουμε ότι ο αριθμός των μεταναστών που φιλοξενούνται στο Κέντρο Υποδοχής Μεταναστών στη Μόρια και στον Καταυλισμό του Δήμου Λέσβου στον Καρά – Τεπέ υπερβαίνει τους 4.500.
Για ότι νεότερο θα σας ενημερώσουμε άμεσα.























 http://www.lesvosnews.gr/%CF%83%CF%84%CE%BF-%CE%BD%CE%BF%CF%83%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%BC%CE%B5%CE%AF%CE%BF-%CE%AD%CE%BD%CE%B1-%CE%BB%CE%B9%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82-%CF%80%CE%BF%CF%85-%CF%84%CF%81%CE%B1%CF%85/

http://www.lesvosnews.gr/%CF%83%CF%85%CE%BC%CE%B2%CE%B1%CE%B9%CE%BD%CE%B5%CE%B9-%CF%84%CF%89%CF%81%CE%B1-%CE%BD%CE%AD%CE%B1-%CE%B5%CE%BE%CE%AD%CE%B3%CE%B5%CF%81%CF%83%CE%B7-%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CE%BD/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com