Τρίτη, 7 Ιουλίου 2015

ΟΙ «ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ» ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ...


Μια από τις καταφανείς συνέπειες του αποτελέσματος του δημοψηφίσματος με το τρανταχτό ΟΧΙ του ελληνικού λαού, ήταν ότι εκτέθηκαν ανεπανόρθωτα κάποιοι υποτίθεται πατριωτικοί «σωτήρες» της χώρας, που όλα αυτά τα χρόνια απολαμβάνουν τις εύνοιες αυτού του ίδιου συστήματος που έριξε την χώρα στον γκρεμό.
Οι δηλώσεις τους και οι σαφείς τοποθετήσεις τους υπέρ του μειοδοτικού ΝΑΙ, τους απαξίωσαν τελείως και έδειξαν ποιοι είναι οι αυτοί οι περίφημοι «σωτήρες» μας που κάθε φορά μας σώζουν για να μας χώσουν πιο βαθειά στο βάραθρο της συμφοράς.
Ιδιαίτερα ο κύριος στρατηγός, που όλα αυτά τα χρόνια το παίζει σαν η μεγάλη εφεδρεία της σωτηρίας της πατρίδας μας και ο οποίος υπέκλεψε τον τίτλο ενός βιβλίου για να παρουσιάσει μια υποτιθέμενη δική του τουρκολογική μελέτη, χωρίς ποτέ να επικοινωνήσει με τον συγγραφέα του για να ζητήσει έστω κάποια συναίνεση, με την τελευταία του δήλωση να ταχτεί αναφανδόν υπέρ του ΝΑΙ, έδειξε την πραγματική του ταυτότητα.
Η κόρη αυτού του «εθνοσωτήρα» κυρίου που το… παίζει και Τουρκολόγος κλεβοντας στοιχεία και μελέτες από γνωστό Τουρκολόγο, επί ένα ολόκληρο χρόνο από την κρατική τηλεόραση έπαιρνε παχυλές αμοιβές για να κάνει εκπομπές υπέρ των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών!
Τέτοιους «εθνοσωτήρες πατριώτες» τους χαρίζουμε στην λαϊκή κρίση!
ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
 

Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
 www.nikosxeiladakis.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr