Τρίτη 12 Μαΐου 2015

"Να διδαχτείς από την στάση του πρωθυπουργού που σέβεται το θρησκευτικό συναίσθημα του λαού"...


Να διδαχθεί από το παράδειγμα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα καλεί η Αρχιεπισκοπή τον Νίκο Φίλη, μετά τις δηλώσεις του τελευταίου για «εμπόριο λειψάνων» σχετικά με την υποδοχή των λειψάνων της Αγίας Βαρβάρας, αλλά και με αφορμή τη μεταφορά τους στον Αγιο Σάββα, σημειώνοντας πως «είναι λάθος να δίνουμε το σήμα ότι μπορεί να αντικατασταθεί η Ιατρική».
Ο εκπρόσωπος Τύπου της αρχιεπισκοπής Χάρης Κονιδάρης δήλωσε πως «εμπόριο λειψάνων κάνει ο ίδιος ο κ. Φίλης» καθώς όπως ανέφερε «εμπορεύεται τα λείψανα ενός δήθεν αριστερού αντικληρικαλισμού», με σκοπό «να περιορίσει τη συνταγματικά κατοχυρωμένη ελευθερία της θρησκείας». 
«Καλόν είναι ο κ. Φίλης να ερωτήσει ο ίδιος τους ασθενείς που νοσηλεύονται στο νοσοκομείο εάν επιθυμούν ή όχι τη μεταφορά του ιερού λειψάνου αλλά και να διδαχθεί από τη στάση του Πρωθυπουργού της χώρας κ. Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος σέβεται απόλυτα το θρησκευτικό συναίσθημα των Ελλήνων και αποφεύγει να πέφτει στην παγίδα παρωχημένων "προοδευτικών" λαϊκισμών», καταλήγει η δήλωση του κυρίου Κονιδάρη.
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com