Τρίτη 12 Μαΐου 2015

Δίχως ΤΡΕΝΟ, ΜΕΤΡΟ , ΤΡΑΜ λόγω στάσεων εργασίας. Ημέρα ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑΣ η σημερινή…


Στάσεις εργασίας πραγματοποιούν  οι εργαζόμενοι στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς…. και φέρνουν πονοκέφαλο στο επιβατικό κοινό! 
Συγκεκριμένα, ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, το μετρό και το τραμ δεν θα λειτουργήσουν από την έναρξη της βάρδιας έως και τις 8 το πρωί.
Σε ανακοίνωσή τους τα σωματεία των εργαζομένων ζητούν, όσον αφορά τη ΣΤΑΣΥ, να «σταματήσει η διαχείριση “του τίποτα”, να στελεχωθεί ο φορέας από τακτικό προσωπικό, να πάψουν οι τοποθετήσεις επίλεκτων και να οργανωθεί η κοινωνική πολιτική για τη μετακίνηση των αδύναμων και ευπαθών ομάδων».
Στάση εργασίας θα πραγματοποιήσουν και οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ από τις 11:00 έως τις 15:00, λόγω της στάσης εργασίας που αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Εργαζομένων ΗΛΠΑΠ.
Μεταξύ άλλων τα αιτήματα των εργαζομένων είναι: προσλήψεις προσωπικού, επιστροφή των εσωτερικών μετατάξεων και αποσπάσεων, χρηματοδότηση του οργανισμού, αγορά ανταλλακτικών και ελαστικών, δωρεάν μετακίνηση ανέργων, μείωση του εισιτηρίου, φθηνές ασφαλείς και αξιόπιστες συγκοινωνίες, όχι στην συρρίκνωση και απαξίωση του συγκοινωνιακού έργου και συνεργασία με όλους τους φορείς, Τροχαία και ΟΑΣΑ για την καλύτερη εκτέλεση του συγκοινωνιακού έργου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com