Τρίτη 12 Μαΐου 2015

"Το "ΠΟΤΑΜΙ" πρεσβεύει τον εθνομηδενισμό" !!!


"Ο ισοπεδωτικός εθνομηδενισμός και ο ψευδοπροοδευτισμός που πρεσβεύει το θολό Ποτάμι το οδηγούν σε επικίνδυνα μονοπάτια" αναφέρει η εκπρόσωπος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη, σχολιάζοντας την ανακοίνωση του Ποταμιού σχετικά με τα λείψανα της Αγίας Βαρβάρας.
Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη συνεχίζει ως εξής:
"Από τη μία ο αρχηγός του υπερθεματίζει για τα θρησκευτικά δικαιώματα της μουσουλμανικής μειονότητας, φτάνοντας στο σημείο να ευθυγραμμιστεί με ακραίες διχαστικές φωνές, ενώ από την άλλη διακωμωδούν και χλευάζουν το θρησκευτικό συναίσθημα και την πίστη των Ορθοδόξων Χριστιανών.
Προφανώς για το Ποτάμι, η άδολη θρησκευτική πίστη των απλών χριστιανών δεν έχει την παραμικρή αξία, εκτός και αν αποτελεί αντικείμενο «αξιοποίησης» προς εξυπηρέτηση αλλότριων και ενδεχομένως ύποπτων σκοπιμοτήτων. Ο μοναδικός στόχος του κατά φαντασίαν …πρωταγωνιστή είναι να «ψαρεύει» σε θολά έως κατασκότεινα νερά». Βοήθειά του…".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com