Δευτέρα 11 Μαΐου 2015

Διαφωνία βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με την επιλογή Λ. Ταγματάρχη στην ΕΡΤ !...


Την έντονη διαφωνία τους στη φημολογούμενη τοποθέτηση του Λάμπη Ταγματάρχη ως διευθύνοντος συμβούλου της ΕΡΤ, εκφράζουν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, Αγλαΐα Κυρίτση και Αλέξανδρος Τριανταφυλλίδης.
 
Σε κοινή δήλωσή τους, οι τρεις βουλευτές, προερχόμενοι από το δημοσιογραφικό επιτελείο της ΕΡΤ, καλούν την κυβέρνηση και τον αρμόδιο υπουργό να επανεξετάσει την απόφασή του επισημαίνοντας πως η επιλογή του κ. Ταγματάρχη «εγείρει τεράστιο προβληματισμό και ανησυχία στους ίδιους τους εργαζόμενους -που κράτησαν επί 23 μήνες ανοιχτή την ΕΡΤ και είναι αυτοί που, τελικά, θα αποτελέσουν τον καταλύτη για τη νέα ΕΡΤ που αξίζει η χώρα και η κοινωνία», ενώ ακόμη τονίζουν πως «τα μηνύματα που εκπέμπει στον λαό η εν λόγω επιλογή είναι αντιφατικά και αποπροσανατολιστικά».
 
«Η επιλογή προσώπων, η επαγγελματική πορεία των οποίων δεν συνάδει με το όραμα το οποίο έχουμε -και για το οποίο αγωνιστήκαμε- δεν μπορεί να ακυρώνει ή να θολώνει τους στόχους και την προοπτική» αναφέρουν μεταξύ άλλων οι βουλευτές.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com