Τρίτη 12 Μαΐου 2015

ΘΡΑΚΗ:ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΠΡΟΞΕΝΟΥ ΣΕ ΓΙΟΡΤΗ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΠΟΥ ΕΝΙΣΧΥΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ...


O πρόξενος Ακιντζί μετείχε στην γιορτή Χιντρελλέζ...

 O πρόξενος της Τουρκίας στην Κομοτηνή Αλή Ριζά Ακιντζί και η σύζυγος του η Χουλιά Ακιντζί, μετείχαν στο πανηγύρι του Χιντρελλέζ που πραγματοποιήθηκε στο χωριό Θέρμες του ορεινού όγκου της Ξάνθης
Aξιοπρόσεκτη ήταν η αγάπη και το ενδιαφέρον του κόσμου για τον πρόξενο Ακιντζί και την σύζυγο του, που καταβάλουν προσπάθεια να παρευρίσκονται σχεδόν σε όλες τις εκδηλώσεις όπου καλούνται στην Δυτική Θράκη.
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε από την Τουρκική Ένωση Ξάνθης (ΤΕΞ) στο χωριό Θέρμες η γιορτή Χιντρελλέζ (γιορτή της άνοιξης). Στην τελετή μετείχαν ο πρόξενος Αλή Ριζά Ακιντζί, η σύζυγος του η Χουλιά Ακιντζί, ο δήμαρχος Μύκης Τζεμίλ Καμπζά, ο πρόεδρος της ΤΕΞ Αχμέτ Κουρτ, ο βοηθός του μουφτή Ξάνθης Αχμέτ Κραλ, ο πρώην βουλευτής Τσετίν Μάντατζι και πολύς κόσμος της περιοχής. Οι χοροί του συγκροτήματος παραδοσιακών χορών της ΤΕΞ χαροποίησαν τον κόσμο, ενώ μαζί με τον ωραίο καιρό ήταν πραγματικά η απόλυτη γιορτή της άνοιξης.
ilica 1 ilica 2 ilica 3 ilica 4
Εφ. Μπιρλίκ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com