Παρασκευή, 3 Απριλίου 2015

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥ ΔΙΠΛΩΜΑΤΗ ΣΤΟ DEB ...


Ηγεσία του DEB συναντήθηκε με Αμερικανούς διπλωμάτες...


Ο Ραφαέλ Ντίαζ-επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Αθήνα και επιτροπή που τον συνόδευε συναντήθηκε στην Κομοτηνή με την ηγεσία του DEB. Στην συνάντηση που έγινε την Τρίτη 31 Μαρτίου μετείχαν από την μια μεριά οι αρμόδιοι της αμερικανικής πρεσβείας και από την άλλη ο πρόεδρος του DEB Μουσταφά Αλή Τσαβούς, ο αντιπρόεδρος του DEB και υπεύθυνος των γραφείων Ξάνθης Οζάν Αχμέτογλου και η διευθύντρια διεθνών σχέσεων του κόμματος η Λεϊλά Σαλίχογλου.
Στην συνάντηση υπήρξε ενημέρωση για τις εργασίες του DEB και περιγράφηκαν τα προβλήματα και τα αιτήματα της τουρκικής μειονότητας δυτικής Θράκης. Στην συνάντηση τέθηκαν τα θέματα που αφορούν την μειονότητα και εξετάσθηκαν οι σχετικές με την μειονότητα τελευταίες εξελίξεις. Οι διοικούντες του DEB ανέφεραν πως έχουν προσδοκίες από την νέα κυβέρνηση της χώρας και ελπίδες πως τα μειονοτικά θέματα θα φτάσουν στην λύση τους.
Στο τέλος της συνάντησης οι διοικούντες του DEB ευχαρίστησαν τον Ραφαέλ Ντίαζ – επικεφαλής του Πολιτικού Γραφείου της πρεσβείας των ΗΠΑ  και την επιτροπή που τον συνόδευε, για την επίσκεψη τους αυτή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr