Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

BINTEO--Η Ραχήλ Μακρή αναστάτωσε το ΜΕGA ...


Καλεσμένη στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο ήταν το βράδυ η Ραχήλ Μακρή η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε σε χρήματα που χρωστά το κανάλι στο ελληνικό δημόσιο. «Εχω στείλει δύο φορές το MEGA στον εισαγγελέα γιατί χρωστάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο ελληνικό δημόσιο το κανάλι αυτό στο οποίο βρίσκομαι σήμερα», είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι «έχει πάρει δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία ενώ είναι υπό επιτήρηση».  
Όπως είπε «είναι λογικό ένας επιχειρηματίας που χρωστά να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ», για να λάβει την απάντηση της κ. Τρέμη «τώρα πώς όλα αυτά τα συνδέσατε, εγώ σας έχασα».   Η «έκρηξη» της κ. Μακρή ήλθε μετά την ανάγνωση tweet το οποίο αναφερόταν στην άποψη της  προεκλογικά ότι «μπορούμε να κόψουμε 100 δισεκατομμύρια».  

Καλεσμένη στην εκπομπή Online με την Όλγα Τρέμη και το Νίκο Ευαγγελάτο ήταν το βράδυ η Ραχήλ Μακρή η οποία κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκε σε χρήματα που χρωστά το κανάλι στο ελληνικό δημόσιο. «Εχω στείλει δύο φορές το ΜΕΓΚΑ στον εισαγγελέα γιατί χρωστάει πάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ στο ελληνικό δημόσιο το κανάλι αυτό στο οποίο βρίσκομαι σήμερα», είπε η βουλευτής προσθέτοντας ότι «έχει πάρει δάνεια 100 εκατομμύρια ευρώ η εταιρεία ενώ είναι υπό επιτήρηση». Όπως είπε «είναι λογικό ένας επιχειρηματίας που χρωστά να έχει προβλήματα που είναι κυβέρνηση ο ΣΥΡΙΖΑ», για να λάβει την απάντηση της κ. Τρέμη «τώρα πώς όλα αυτά τα συνδέσατε, εγώ σας έχασα». Η «έκρηξη» της κ. Μακρή ήλθε μετά την ανάγνωση tweet το οποίο αναφερόταν στην άποψη της προεκλογικά ότι «μπορούμε να κόψουμε 100 δισεκατομμύρια». Πηγή: www.lifo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com