Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΜΙΚΡΗ ΑΝΑΒΟΛΗ ΕΚΔΙΚΑΣΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΑΕΝΑΛ...

Λόγω παρέλευσης ωραρίου και των σοβαρών υποθέσεων κακουργηματικού χαρακτήρα που εκδικαζόταν στο 9ο Πλημμελειοδικείο Αθηνών χθες το πρωί, από το σύνολο των 50 εξετάστηκαν μόνο οι 19 και οι υπόλοιπες πήραν αναβολή.

Μεταξύ αυτών και η περιβόητη υπόθεση του lesvoshop, και συγκεκριμένα της μήνυσης που είχε υποβάλει το υπουργείο εργασίας στον τ. Νομάρχη Π. Βογιατζή, για μη καταβολή δεδουλευμένων στους εργαζόμενους στο κατάστημα των Αθηνών. Η υπόθεση πήρε αναβολή για τις 2 Ιουνίου. Τον τ. νομάρχη εκπροσώπησε ο αδελφός του, ενώ από την άλλη πλευρά, ανέμεναν οι πέντε εργαζόμενοι, που ζητούν δικαίωση.
















http://dimokratis.gr/index.php?article=2015-4-2_straba_ki_anapoda

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com