Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

Απέραντο ψυχιατρείο κατάντησε το μνημόνιο την Ελλάδα - Σοκάρουν οι αριθμοί για ψυχικά νοσήματα σε πολλές πόλεις ...



Σε …Μέκκα των ψυχικών νοσημάτων αναδεικνύεται - μαζί και με άλλες περιοχές της ελληνικής επικράτειας η Πάτρα , η Αχαΐα αλλά και η περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας καθώς σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία , σε ό,τι αφορά μόνο τη συγκεκριμένη ψυχική νόσο αλλά και τη μανιοκατάθλιψη ο αριθμός των πασχόντων για την πρωτεύουσα της Αχαΐας αγγίζει και ξεπερνά τις 2.100 περιπτώσεις.
Οι απόλυτοι αριθμοί ανεβαίνουν σε ό,τι αφορά το νομό Αχαΐας καθώς τα περιστατικά εκτιμάται πως ανέρχονται και ξεπερνούν τις 3.200 ενώ για το σύνολο της περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος τα στατιστικά στοιχεία αλλά και τα διεθνή στάνταρ παραπέμπουν σε 6.800 άτομα τα οποία πάσχουν -με τις πιο μετριοπαθείς απογραφές- από σχιζοφρένεια ή μανιοκατάθλιψη, αναφέρει σε ρεπορτάζ της η εφημερίδα «Κόσμος της Πάτρας» σύμφωνα με το patrastimes.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com