Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Περί «εγκληματικής οργανώσεως» - Άρθρο του Ν. Γ. Μιχαλολιάκου ...

ΦΥΛΑΚΕΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014
18 Σεπτεμβρίου 2014
Η κατηγορία περί «εγκληματικής οργανώσεως» εναντίον ενός κόμματος με βάση την συλλογική ευθύνη και την ιδεολογία του θυμίζει τις περίφημες δίκες του Στάλιν. Σκοπός της εναντίον διώξεώς μας και της φυλακίσεώς μας δεν είναι η απόδοση δικαιοσύνης αλλά να εξοντώσουν πολιτικά την Χρυσή Αυγή. Συμπληρώνεται σήμερα ένας χρόνος από την δολοφονία στο Κερατσίνι, μία δολοφονία την οποία με δημόσια δήλωσή μου κατεδίκασα και η οποία έγινε από συγκεκριμένο άτομο σε συγκεκριμένο χώρο, στον οποίο μάλιστα εκείνη ακριβώς την στιγμή ήταν παρόντες τουλάχιστον τέσσερις αστυνομικοί. Πιο ξεκάθαρη περίπτωση δεν υπήρχε. Όμως η κυβέρνηση Σαμαρά είδε πίσω από αυτήν την ενέργεια μία ολόκληρη «εγκληματική οργάνωση», η οποία «εγκληματική οργάνωση» δεν ήταν άλλη από ένα ολόκληρο κόμμα!
Πριν χρόνια στην Πάτρα σε συμπλοκή αριστερών με οπαδούς της Νέας Δημοκρατίας είχε πέσει νεκρός ένας αριστερός καθηγητής (ο Τεμπονέρας). Όμως στην περίπτωση αυτή δεν κηρύχθηκε εγκληματική οργάνωση βεβαίως η Νέα Δημοκρατία. Ακόμη λίγα χρόνια πιο πριν από το περιστατικό αυτό οπαδός της ΕΠΕΝ και μέλος της νεολαίας της είχε, με ένα μαχαίρι, σκοτώσει έναν αριστερό. Το περιστατικό είχε συμβεί σε ένα χωριό της Σπάρτης και επικεφαλής της Νεολαίας ΕΠΕΝ ήταν ο Βορίδης. Όμως ΠΟΤΕ δεν κατηγορήθηκε ο Βορίδης για την δολοφονία αυτή. Σε συγκέντρωση του κόμματος του Ζαν Μαρί Λεπέν στην Γαλλία, οπαδοί του κόμματός του δολοφονούν έναν αριστερό. Ποτέ δεν κατηγορήθηκε και δεν φυλακίστηκε γι’ αυτό ο Λεπέν. Μόλις πέρυσι σε συμπλοκή μελών μιας Εθνικιστικής Οργανώσεως της Γαλλίας (οργανώσεως και όχι κόμματος), συμπλοκή με αριστερούς, πέφτει νεκρός ένας από τους αριστερούς. Ο δράστης πηγαίνει φυλακή, η οργάνωση διαλύεται αλλά δεν διώκεται, ούτε φυλακίζεται η ηγεσία της.
Τι ευθύνη μπορώ να έχω εγώ για το γεγονός της συμπλοκής ενός οπαδού, εάν θέλετε και μέλους, που δεν ήταν μέλος, με κάποιον άγνωστο σε εμένα σε έναν χώρο άσχετο από την Χρυσή Αυγή; Φυσικά ΚΑΜΜΙΑ! Όμως αυτό το λογικό και αυτονόητο συμπέρασμα δεν έφτασε στο οπτικό πεδίο της, πράγματι στην περίπτωσή μας, ΤΥΦΛΗΣ δικαιοσύνης, η οποία χρησιμοποίησε την ζυγαριά της σαν πολιτικός μπακάλης, συνεισφέροντας με συγκεκριμένα πρόσωπα σε μια πρωτοφανή ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΥΩΡΙΑ, η οποία άλλωστε εξομολογήθηκε από τον ίδιο τον έμπιστο του Σαμαρά, Μπαλτάκο.
Δεν είμαι στην φυλακή, λοιπόν, για κανένα έγκλημα, για καμμία «εγκληματική οργάνωση». Είμαι γιατί τους έκοβα ψήφους, γιατί άλλαζα με τρόπο δραματικό το αρρωστημένο πολιτικό σκηνικό της χώρας μας, μιας δοξασμένης χώρας, την οποία έχουν καταντήσει προτεκτοράτο οι μαρξιστές και οι φιλελεύθεροι δήμιοι του Έθνους μας, οι οποίοι υπηρετώντας τα συμφέροντα των ανθελλήνων καταστρέφουν με κάθε τρόπο την Πατρίδα μας. ΕΦΙΑΛΤΗΣ κυριολεκτικός γι’ αυτές τις δεξιές και αριστερές αντεθνικές δυνάμεις οι ατέλειωτες πορείες δεκάδων χιλιάδων Ελλήνων και Ελληνίδων στις λεωφόρους του Έθνους και κατάρα βαριά ενάντια στην προδοσία τους οι χιλιάδες Γαλανόλευκες και τα Εθνικιστικά Λάβαρα και μέγα ανάθεμα που τους στοίχειωνε και τους στοιχειώνει η ΙΑΧΗ: «Αίμα - Τιμή - Χρυσή Αυγή». Για όλα αυτά έπρεπε να πληρώσω, γι’ αυτό είμαι φυλακή, γι’ αυτό είμαι πίσω από τα σίδερα, περισσότερο ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ όμως από τα ανθρωπάκια που προδίδουν το Έθνος.
19 Σεπτεμβρίου 2014
Όπως γνωρίζετε το αρμόδιο δικαστικό συμβούλιο αποφάσισε την παράταση της προφυλακίσεως τόσο εμού όσο και των Συναγωνιστών μου, επίσης βουλευτών της Χρυσής Αυγής, Ιωάννη Λαγού και Χρήστου Παππά. Είναι προφανές ότι η πολιτική μας δίωξη συνεχίζεται και ότι η συμμαχία των προθύμων συνεχίζει το έργο της, χωρίς τον οποιοδήποτε σεβασμό στους νόμους και το σύνταγμα αυτής της χώρας
Αξίζει να σημειωθεί ότι το συμβούλιο συνεδρίασε δέκα ολόκληρες ημέρες πριν την καταληκτική ημερομηνία του δωδεκαμήνου και μάλιστα συνεδρίασε την ίδια ημέρα (18 Σεπτεμβρίου), στην διάρκεια της οποίας κορυφωνότανε από τα κανάλια της διαφθοράς και της διαπλοκής μία νέα «Χρυσαυγιάδα». Ασφαλώς και το γεγονός αυτό δεν είναι τυχαίο. Άλλωστε άπαντες σε αυτόν τον τόπο γνωρίζουν τον ρόλο, τον οποίον διεδραμάτισε εναντίον μας η περίφημη τηλεχούντα. Και εάν κάποιος έχει αμφιβολίες, ας προβληματισθεί από το ότι τις τελευταίες ημέρες η Χρυσή Αυγή, ενώ εδέχετο έναν ποταμό λάσπης, έναν ωκεανό από συκοφαντίες, οι μεγάλοι «δημοκράτες», οι οποίοι κρατούν στα χέρια τους με χρήμα βρώμικο τα κανάλια, δεν έδωσαν ούτε για ένα λεπτό την δυνατότητα στους εκπροσώπους της Χρυσής Αυγής να απαντήσουν στις κατηγορίες τους.
Όλες αυτές τις ημέρες τα κανάλια του διεφθαρμένου προτεκτοράτου επαναλάμβαναν τις ψευδολογίες των πρώτων ημερών (Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013), έλεγαν και τώρα τα ίδια τα οποία έλεγαν και πριν έναν χρόνο, χωρίς βεβαίως να αναφέρουν ότι μεσολάβησε ένας ολόκληρος χρόνος, στην διάρκεια του οποίου η περίφημη ανεξάρτητη δικαιοσύνη δεν κατόρθωσε να αποδείξει την άθλια συκοφαντία, ότι η Χρυσή Αυγή είναι μια «εγκληματική οργάνωση», όπως χάλκευσαν το κατηγορητήριο εναντίον μας στα υπόγεια του Μαξίμου, όπου και το επιτελείο της καταρρέουσας χούντας Σαμαρά.
Πρωταγωνιστές στην δίωξή μας οι λεγόμενοι «ελεύθεροι» ιδιωτικοί σταθμοί. Πριν αναφερθώ στα έργα και τις ημέρες τους τις τελευταίες δεκαετίες εις βάρος του Έθνους, θα πω δυο λόγια για τους περίφημους ιδιοκτήτες τους. Ο ένας από αυτούς είναι εμπαθής κομμουνιστής με παρελθόν πλούσιο, ο οποίος είχε κατηγορηθεί ότι υπήρξε και πράκτορας της Σοβιετικής Ενώσεως. Στην συνέχεια άλλαξε στρατόπεδα και έχει κερδίσει δισεκατομμύρια εις βάρος του Ελληνικού Λαού, εξασφαλίζοντας σκανδαλώδεις εργολαβίες. Ο άλλος, ο οποίος εμφανίζεται ως «εθνικόφρων», παρ’ όλο το επίσης γνωστό κομμουνιστικό παρελθόν του, είναι γνωστό ότι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ του σταθμού, αλλά αχυράνθρωπος ενός διεθνούς μεγιστάνα των Media με άφθονα σκάνδαλα εις βάρος του. Άλλος ένας από τους «νταβατζήδες» είναι γνωστός απατεώνας με πλούσιο παρελθόν και μέλλον, όντας υπόδικος, ενώ ένας άλλος μεγαλοπαράγοντας είναι γνωστό ότι πουλούσε πετρέλαιο στους Τούρκους τον Ιούλιο και Αύγουστο του 1974, όταν ο Αττίλας σφαγίαζε τον Ελληνισμό στην Κύπρο μας.
Αυτοί είναι οι «νταβατζήδες», οι οποίοι έχουν δώσει τις σχετικές εντολές στους λακέδες-υποτακτικούς τους, οι οποίοι παριστάνουν τους δημοσιογράφους, να εξοντώσουν την Χρυσή Αυγή. Με δυο λόγια σε πλήρη συνεργασία με ένα διεφθαρμένο παρακράτος έστησε η τηλεχούντα μια τηλεδίκη και σκοπό έχει και η πραγματική δίκη να είναι και αυτή μια τηλεδίκη. Όμως αυτό δεν θα τους περάσει γιατί στην δίκη θα έχουμε ΔΗΜΟΣΙΟ ΛΟΓΟ και θα ακουστούν πολλά για πολλούς, θα έχουμε την δυνατότητα να απαντήσουμε στις άθλιες συκοφαντίες τους και στο τερατώδες κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργανώσεως». 
Ας αφήσουμε, όμως, στην άκρη τον βρώμικο ρόλο των καναλιών στην πολιτική σκευωρία κατά της Χρυσής Αυγής και ας δούμε επιγραμματικά τα έργα και τις ημέρες τους εις βάρος του Ελληνικού Λαού τις τελευταίες δεκαετίες. 
1999 – ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ: Όλα τα κανάλια έκαναν συνεχή προπαγάνδα, οδηγώντας τον λαό στην καταλήστευσή του από τα κοράκια του χρηματιστηρίου. Μέχρι ειδικές εκπομπές είχαν όλα τα κανάλια και όχι μόνον. Μπήκαν και σαν επιχειρήσεις και αυτά τα ίδια στο χρηματιστήριο και σήμερα οι μετοχές τους είναι για πέταμα. Έλαβαν μέρος, λοιπόν, στην μεγάλη ληστεία. 
2004 – OLYMPIC GAMES: Στο μεγάλο γλέντι, το οποίο δήθεν θα αναβάθμιζε την χώρα και το οποίο συνέβαλε στην χρεωκοπία ήταν επίσης παρόντες. Παρόντες όχι μόνον σαν διαφημιστές πλουσιοπάροχα αμειβόμενοι, αλλά και σαν εργολάβοι. 
2008-2009 – ΠΤΩΣΗ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ: Τα κανάλια έστησαν τα σκάνδαλα, η διαπλοκή με την υπόθεση Ζαχόπουλου και το Βατοπαίδι απέδειξε ότι η πραγματική κυβέρνηση αυτού του τόπου είναι τα σκοτεινά συμφέροντα. 
2009 – «Λεφτά υπάρχουν»: Και πάλι τα κανάλια ήταν αυτά, τα οποία οδήγησαν την χώρα στην διακυβέρνηση Παπανδρέου με την γνωστή συνέχεια. 
2010 – Μνημόνιο: Όταν από το Καστελόριζο ο Γ. Παπανδρέου υπέτασσε την Ελλάδα στους διεθνείς τοκογλύφους, τα κανάλια και πάλι ήταν αυτά, τα οποία υποστήριξαν με θέρμη το εθνοκτόνο ΜΝΗΜΟΝΙΟ. 
Αυτά είναι τα κανάλια που έστησαν και συνεχίζουν την τηλεδίκη-καταδίκη χωρίς καν απολογία της Χρυσής Αυγής. Θέλουν την εξόντωσή μας και δεν το κρύβουν. Παρ’ όλο όμως τον βρώμικο πόλεμό της, η Χρυσή Αυγή αντέχει και δεν έχει πει ακόμη την τελευταία της λέξη 


Ν.Γ.ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ
Γενικός Γραμματέας
Λαϊκού Συνδέσμου - ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ
Πολιτικός Κρατούμενος


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com