Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΑΝΘΙΜΟΣ: NΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ...


Την υποστήριξη του Μητροπολίτη Άνθιμου απολαμβάνει πλέον η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος μεταξύ άλλων εκφράζει τη γνώση ότι οι γονείς του πρωθυπουργού είναι άνθρωποι πράγματι θρησκευόμενοι... Άλλο αν εκείνος πήρε άλλο δρόμο, συμπληρώνει...


Παραδέχεται ότι προσευχήθηκε να πετύχει η κυβέρνηση ώστε να ησυχάσει ο κόσμος, να ξεκουραστεί και να εξασφαλίσουμε την ηρεμία μας, ο Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος, σε συνέντευξή του στη Real, ενώ μιλώντας για τον πρωθυπουργό βεβαίωσε ότι προσευχήθηκε και για κείνον γιατί είναι πρωτόπειρος, και όπως λέει, "αν τον προσέξετε - και φυσιογνωμικά- τις ώρες που είναι μέσα σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, φαίνεται καθαρά πως ο άνθρωπος αυτός υποφέρει...".
Συνεχίζοντας ο Μητροπολίτης στέλνει μήνυμα και στο εσωτερικό του κόμματος ζητώντας από "τους δικούς του να τον αφήσουν να κάνει τη δουλειά του, να μην τον βασανίζουν", διαμηνύει δε ότι "εύχεται να πετύχει".
Υποστηρίζει ότι μέσα στην ψυχή του Αλ. Τσίπρα, στο βάθος, υπάρχουν αποθέματα σεβασμού προς την Εκκλησία, ότι έχει ικανότητες διανοητικές και αναφερόμενος στον Γιάνη Βαρουφάκη του αναγνωρίζει ότι "κατέχει πράγματα παρά τις κάποιες εκκεντρικότητες".
"Στο τέλος των κηρυγμάτων μου κάθε Κυριακή τονίζω πάντα ότι η διατήρηση της ενότητας των Ελλήνων είναι το μέγα ζητούμενο και το μέγα θέμα", αναφέρει ο Μητροπολίτης στο σχόλιο ότι είναι πρωτοφανές και εντυπωσιακό πως ακόμη και η Εκκλησία εύχεται να πετύχει η Αριστερά και σηματοδοτεί το "έως εδώ και μει παρέκει" στο γεγονός "να μην υπάρξουν νεότερες καταστάσεις που θα μας δεσμεύουν κι άλλο". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com