Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

ΘΛΙΒΕΡΗ ΠΡΩΤΙΑ: Η ΑΘΗΝΑ ΤΟΥ ΚΑΜΙΝΗ ΕΙΝΑΙ Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΠΟΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΖΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ! ...

Τα αποτελέσματα έρευνας του Mercer για την ποιότητα ζωής σε διάφορες μεγαλουπόλεις του κόσμου, ανακοινώθηκαν τις προηγούμενες ημέρες. Αλλά δεν έτυχαν προβολής από τα συστημικά ΜΜΕ, για έναν απλούστατο λόγο: δεν συνέφεραν!
Σύμφωνα, λοιπόν, με τα αποτελέσματα, η Αθήνα (Αθηνιστάν…) του  Καμίνη ανεδείχθη η χειρότερη πόλη για να ζεις στην Ευρώπη, σε σχέση με την ποιότητα ζωής των κατοίκων της.
Πιο συγκεκριμένα, η έρευνα ανέδειξε την Αθήνα στην 83η θέση μεταξύ συνολικά 230 πόλεων σε όλο τον κόσμο, θέση η οποία είναι η χειρότερη μεταξύ των δυτικοευρωπαϊκών πόλεων και συγκρίνεται μόνο με πόλεις του τρίτου κόσμου. Δεύτερη χειρότερη πόλη της Ευρώπης για να ζει κανείς, είναι το Μπέλφαστ, που βρίσκεται στην 63η θέση.
Αντιθέτως, την καλύτερη ποιότητα ζωής έχουν οι κάτοικοι της Βιέννης. Ακολουθούν η Ζυρίχη και το Μόναχο.
Σε κάθε περίπτωση, να χαίρεται τον Καμίνη το σύστημα που τον ανέδειξε, αλλά και οι ζώντες στην χειρότερη πόλη της Ευρώπης που τον ψήφισαν! Τέτοιοι που είναι, αυτός τους άξιζε!




















http://ethnikismos.net/2015/03/07/%CE%B8%CE%BB%CE%B9%CE%B2%CE%B5%CF%81%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%89%CF%84%CE%B9%CE%B1-%CE%B7-%CE%B1%CE%B8%CE%B7%CE%BD%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85-%CE%BA%CE%B1%CE%BC%CE%B9%CE%BD%CE%B7-%CE%B5%CE%B9%CE%BD%CE%B1/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com