Σάββατο 7 Μαρτίου 2015

ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ-Λαμπρός εορτασμός της Ενσωμάτωσης σε όλα τα νησιά της Δωδεκανήσου. Εντυπωσιακή και με πολύ κόσμο η παρέλαση στη Ρόδο...


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και με τις πρέπουσες τιμές γιορτάστηκε στη Ρόδο και τα άλλα νησιά η 67η επέτειος της Ενσωμάτωσης της Δωδεκανήσου με την Ελλάδα. Επίκεντρο των εκδηλώσεων ήταν η Ρόδος, όπου παρέστησαν η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, ο αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων Μιχάλης Κωσταράκος, όλη η τοπική πολιτική ηγεσία, εκπρόσωποι φορέων, συλλόγων και οργανώσεων και πλήθος κόσμου που κατέκλισαν την κεντρική λεωφόρο και την πλατεία Ελευθερίας.
                                  
                                           





    Οι επίσημοι παρακολούθησαν την παρέλαση από την εξέδρα που στήθηκε για τον σκοπό αυτό, αν και υπήρξαν παράπονα όσον αφορά το πρωτόκολλο και τις θέσεις που κατέλαβαν.

                                             




                                             




      Η παρέλαση ήταν εντυπωσιακή και ο κόσμος χειροκρότησε θερμά όλα τα τμήματα, τους αντιστασιακούς, μαθητές και μαθήτριες, τους εθελοντές, τους στρατιωτικούς σχηματισμούς και τα αγήματα που πραγματικά εντυπωσίασαν.
                                             
                                             


Κατά τη διάρκεια της παρέλασης τρία Φάντομ της  αεροπορίας πέταξαν πάνω από το Μαντράκι, προκαλώντας τη χαρά και τον ενθουσιασμό του ροδιακού λαού και στέλλοντας ταυτόχρονα σαφή μηνύματα προς κάθε πλευρά για την αποφασιστικότητα του Έθνους να υπερασπιστεί την ακεραιότητα και την ελευθερία όλων των νησιών.
Μετά την παρέλαση ακολούθησε δεξίωση στο Μέγαρο της Περιφέρειας κατά τη διάρκεια της οποίας η πρόεδρος της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου δήλωσε ότι πολύ σύντομα θα γίνει στη Βουλή ειδική συζήτηση για το επικαιροποιημένο μήνυμα της Ενσωμάτωσης και τα ζωντανά διδάγματα των αγώνων του Δωδεκανησιακού λαού.

                                               





                                           




                                         




                                         




                                         




                                           

                                       
















http://rodosalarm.gr/%CE%BB%CE%B1%CE%BC%CF%80%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B5%CE%BF%CF%81%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B5%CE%BD%CF%83%CF%89%CE%BC%CE%AC%CF%84%CF%89%CF%83%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%B5/

 http://www.rodiaki.gr/article/305089/h-megaleiwdhs-parelash-gia-thn-enswmatwsh-ths-dwdekanhsoy-sth-rodo-fwtografies-binteo


                                                                           

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com