Κυριακή 8 Μαρτίου 2015

Δ.Αβραμόπουλος προς Α.Σαμαρά: "Φύγε τώρα" - Νέα επιθεση από Ντ.Μπακογιάννη για διεξαγωγή έκτακτου συνεδρίου ...


Να φύγει τώρα από την ηγεσία της ΝΔ ζητάει ο Δ.Αβραμόπουλος από τον Α.Σαμαρά λέγοντας χαρακτηριστικά "να τελειώσουμε σήμερα με την φοβική ΝΔ" στην ανακοίνωση παραίτησής του από την θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ.
Αναφερόμενος στην "φοβική ΝΔ" στοχοποιεί τα χρόνια κυριαρχίας της σαμαρικής πτέρυγας στην παράταξη που την αποξένωσαν από την κοινωνία αλλά και από τους ίδιους τους παραδοσιακούς ψηφοφόρους της που στράφηκαν σε άλλους δεξιούς πολιτικούς σχηματισμούς όπως τον Λαϊκό Σύνδεσμο, τους ΑΝΕΛ, και το ΛΑΟΣ.
Παραιτήθηκε από αντιπρόεδρος της ΝΔ ο Δημήτρης Αβραμόπουλος ενώ παράλληλα, μιλώντας στην Πολιτική Επιτροπή της ΝΔ, άσκησε κριτική για την τακτική του κόμματος μετά τις εκλογές της 25ης Ιανουαρίου.
Είπε ότι στις 25 Ιανουαρίου «ένα σημαντικό τμήμα του ελληνικού λαού μας γύρισε την πλάτη. Δεν μπορούμε να αποδίδουμε την ήττα στην παροχολογία του αντιπάλου, πρέπει να αναγνωρίσουμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Να τελειώσουμε σήμερα με την φοβική ΝΔ».

Για την παραίτησή του από την θέση του αντιπροέδρου ανέφερε χαρακτηριστικά:

«Επιθυμώ να δηλώσω ότι λόγω της συνεχούς ενασχόλησης με τα ευρωπαϊκά θέματα σε καθημερινή βάση και με το βάρος της ευθύνης ενός εκ των ισχυρότερων πολιτικών χαρτοφυλακίων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θέτω στην διάθεση του προέδρου και της παράταξης την τιμητική θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ που κατέχω, ώστε στο στάδιο που ακολουθεί να καλυφθεί από ένα στέλεχος που θα είναι κοντά και καθημερινά στον αγώνα της παράταξής μας. Θεωρώ επίσης ότι η δεύτερη θέση του αντιπροέδρου από έναν εκπρόσωπο της νέας γενιάς θα ήταν ουσιαστική και χρήσιμη. Είναι ώρα να γεφυρώσουμε τις γενιές σε αυτή την παράταξη».
Ζήτημα διεξαγωγής έκτακτου Συνεδρίου της ΝΔ έθεσε εκ νέου η Ντόρα Μπακογιάννη, κατά την ομιλία της στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ.
«Ο Σαμαράς φοβάται το συνέδριο, για να μην τεθεί θέμα ηγεσίας» εκτίμησε η βουλευτής της ΝΔ, διερωτώμενη: «Γιατί το φοβάται; Ή θα βγει πιο ισχυρός ή θα αναδειχθεί νέος πρόεδρος».
 
Οι δηλώσεις της από το βήμα της Πολιτικής Επιτροπής προκάλεσαν αντιδράσεις, και ομάδα περίπου 10-15 ατόμων που παρίσταντο στη συνεδρίαση, την αποδοκίμασαν.
 
Πολλοί περισσότεροι, ωστόσο, ήταν εκείνοι που χειροκρότησαν την κυρία Μπακογιάννη, η οποία απάντησε στις αποδοκιμασίες ως εξής: «Η ΝΔ δεν μιλάει με κράχτες, αλλά με επιχειρήματα».
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com