Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

H πρώην βουλευτίνα της ΝΔ Φ. Πιπιλή εγκαταλείπει στον Σαμαρά! ...


Χωρίς σταματημό τα εσωκομματικά μαχαιρώματα στην ΝΔ: Όλα για την καρέκλα!
Η ΝΔ φαίνεται να κλονίζεται εσωτερικά καθώς «φουντώνουν» τα σενάρια περί αλλαγής στην ηγεσία του κόμματος και αντικατάστασης του Αντώνη Σαμαρά. Στο πλαίσιο αυτό «γαλάζια» στελέχη εμφανίζονται τις τελευταίες ημέρες είτε υπέρ είτε κατά αυτών των σεναρίων, στέλνοντας σε κάθε περίπτωση μήνυμα για ανάληψη δράσης στο εσωτερικό του κόμματος.
«Αν θέλει ο κ. Σαμαράς να αποκαταστήσει τις σχέσεις με τους ψηφοφόρους και τον πολιτικό χώρο της ΝΔ, ας διώξει αμέσως όλο το φθαρμένο, παλαιομοδίτικo και λαϊκοδεξιό επιτελείο των στενών του συνεργατών» τόνισε η Φωτεινή Πιπιλή. Μιλώντας στο ΣΚΑΪ διευκρίνισε ότι «μια τέτοια πολιτική χειρονομία του πρωθυπουργού θα ήταν μια πράξη ουσιαστικής αναγνώρισης και των δικών του λαθών.»
Η πίκρα των βουλευτών της ΝΔ που έμειναν εκτός βουλής είναι εμφανής. Βέβαια ο Σαμαράς  που δεν έχει σκοπό να αποχωρήσει από την ηγεσία της ΝΔ, φροντίσε να βάλει σε εκλόγιμες θέσεις όλο το επιτελείο του ώστε να είναι έτοιμος για την επόμενη μέρα γνωρίζοντας πολύ καλά ότι όλοι αυτοί που τον στήριζαν με φανατισμό, όπως η Φωτεινή Πιπιλή, θα στραφούν εναντίον του την επόμενη μέρα των εκλογών.
Είναι ξεκάθαρο λοιπόν ότι η Νέα Δημοκρατία μπαίνει σε έναν κύκλο εσωστρέφειας και αργά η γρήγορα θα οδηγηθεί σε συνέδριο ξεκαθαρίσματος με κεντρικό σύνθημα: Όλα για την καρέκλα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com