Δευτέρα 16 Φεβρουαρίου 2015

Αποστασιοποιημένος ο Καραμανλής .....


Πλήρως αποστασιοποιημένος από τα εσωκομματικά δρώμενα παραμένει ο Κώστας Καραμανλής, παρά την προσπάθεια πολλών να τον εμπλέξουν στην καμαρίλα και τις καντρίλιες τους με στόχο τον Αντώνη Σαμαρά.
Ο Κ. Καραμανλής, αν και δέχεται να συναντά διαφόρους δεν δίνει το δικαίωμα να χρησιμοποιούν το όνομά του, αλλά αντίθετα επισημαίνει σε όλους τους τόνους ότι πρέπει να διαφυλαχθεί η ενότητα της παράταξης.
Εάν κάποιοι θεωρούν ότι η ενότητα της παράταξης διαφυλάσσεται με τα δείπνα συνωμοσίας, όπου συμμετέχουν και γνωστοί Ιούδες και ευεργετηθέντες από τον Αντ. Σαμαρά, τότε έρχονται σε πλήρη αντίθεση με τον Κ. Καραμανλή.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο Κ. Καραμανλής, αν και έχει τις ενστάσεις του με τη στρατηγική του Αντ. Σαμαρά δεν θεωρεί ότι πρέπει να τεθεί θέμα ηγεσίας, γιατί κάτι τέτοιο θα ανοίξει τον ασκό του Αιόλου. Ενδιαφέρον είχε και το γεγονός ότι τη βραδιά του μυστικού δείπνου της Γιαννάκου με τους άλλους 13 της ΝΔ, αυτός επέλεξε να συναντηθεί για φαγητό (σ.σ. σε κεντρική ψαροταβέρνα της Ραφήνας) με τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη...Και ο νοών νοείτω...
Επίσης, από τη στιγμή που ο ίδιος παραμένει στη λογική ότι δεν θέλει να συμμετάσχει και να επιστρέψει να ηγηθεί του κόμματος, από την ηγεσία του οποίου παραιτήθηκε πριν πεντέμιση χρόνια, δεν δίνει και χρίσμα και πράσινο φως σε κανέναν ή καμία να ξεκινήσει πόλεμο φθοράς έναντι του Αντ. Σαμαρά.
Μ.Α.




















http://www.antinews.gr/POLITIKE/apostasiopoiimenos-o-karamanlis/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com