Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΠΡΕΣΒΗΣ ΗΠΑ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ: AΠΟΜΑΚΡΗ Η ΛΥΣΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ Τ/Κ ΚΑΙ Ε/Κ !...


Απόμακρη φαντάζει αυτή τη στιγμή μία λύση σύσφιξη σχέσεων ανάμεσα σε Ε/κ και Τ/κ σύμφωνα με έρευνα του Κέντρου Ειρήνης.

«Τα αποτελέσματα της έρευνας καταδεικνύουν ότι η Κύπρος βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι. Και ότι αύτη την ώρα η λύση μοιάζει κάπως απόμακρη», δήλωσε ο Αμερικανός Πρέσβης Τζον Κόνινγκ, στην Κύπρο .
Οι ελπίδες για επιτυχή κατάληξη των συνομιλιών βρίσκονται στο ίδιο επίπεδο και στις δυο κοινότητες, ενώ η πρόθεση να ψηφίσουν ναι σε ένα μελλοντικό δημοψήφισμα αγγίζει το 50%.
«Ο ενθουσιασμός για το κοινό ανακοινωθέν του Φεβρουαρίου του 14, ένα χρόνο μετά, φαίνεται να εξαφανίζεται. Και αυτό καταδεικνύουν και τα αποτελέσματα της έρευνας», πρόσθεσε ο Αμερικανός πρέσβης στη Λευκωσία.
Επιπλέον, δήλωσε ότι «για τη λύση χρειάζεται θάρρος, όραμα και ηγετική ικανότητα. Καθώς επίσης και αλληλοκατανόηση μεταξύ των δυο κοινοτήτων».


Πηγη ΣΙΓΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com