Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ--Στο έλεος των κουκουλοφόρων η Αθήνα: Φωτιές και καταστροφές στο κέντρο !!!




Πορεία χωρίς Αστυνομία! Το νέο δόγμα του υπουργού Προ-Πο Γιάννη Πανούση είναι γεγονός. Οι δυνάμεις των ΜΑΤ ήταν κυριολεκτικά άφαντες και κατόπιν εορτής επενέβησαν προκειμένου να περιορίσουν τους αντιεξουσιαστές.

Ακολουθεί αποκαλυπτικό φωτορεπορτάζ:
Οι γνωστοί άγνωστοι αντιεξουσιαστές συγκεντρώθηκαν στα Προπύλαια και στη συνέχεια ξεκίνησαν πορεία προς τη Βουλή. Ωστόσο, προκάλεσαν ζημιές σε καταστήματα στη Βουκουρεστίου και στην Πανεπιστημίου, ενώ έσπασαν και έβαλαν φωτιά σε τέσσερα σταθμευμένα αυτοκίνητα, τρία από τα οποία καταστράφηκαν ολοσχερώς.





Τα επεισόδια συνεχίστηκαν, καθώς οι αντιεξουσιαστές προκάλεσαν φθορές σε άλλα δύο αυτοκίνητα, ενώ κατόπιν έστησαν οδόφραγμα στην οδό Στουρνάρη, έξω από την είσοδο του Πολυτεχνείου. Μάλιστα άλλη ομάδα αντιεξουσιαστών επιτέθηκε σε περιπολικό με αστυνομικούς, καθώς και δημοσιογράφους, οι οποίοι έσπευσαν να απομακρυνθούν. 



Επίσης προκάλεσαν σοβαρές ζημιές σε δύο κοσμηματοπωλεία, σε μια στάση λεωφορείου και σε μια καφετέρια, έσπασαν τη βιτρίνα γραφείου ασφαλιστικής εταιρείας και ενός καταστήματος κινητής τηλεφωνίας, ενώ έκαψαν μια στάση λεωφορείου.







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com