Παρασκευή 27 Φεβρουαρίου 2015

Ο Σαλί Μπερίσα προκαλεί με το χάρτη της Μεγάλης Αλβανίας! ...


Είναι γνωστό πως ο Σαλί Μπερίσα έκανε εθνικιστικές δηλώσεις κατά την 100-η επέτειο της πλασματικής ανεξαρτησίας  της Αλβανίας.
Αλλά αυτός ο άνθρωπος όπως και πολλοί άλλοι στην Αλβανία σπεύδουν με όσα κάνουν να φανατίζουν τους οπαδούς τους και να δημιουργούν εντυπώσεις εξυπηρετώντας διάφορα συμφέροντα.
Έτσι και σήμερα όπως και άλλες φορές ο βουλευτής πια Σαλί Μπερίσα  έδωσε συνέντευξη στους δημοσιογράφους και πίσω του υπήρχε ο χάρτης της Μεγάλης  Αλβανίας όπως δημιουργήθηκε από Κοσσοβάρους και πέταξε με drone μέσα στο γήπεδο κατά τον αγώνα Σερβίας-Αλβανίας.
Την ίδια σημαία την πρόβαλε στο κτίριο  της κυβερνήσεως και ο Ράμα λες και κάνουν ανταγωνισμό για το ποιος θα φαίνεται ο πιο εθνικιστής και πιο ακραίος. Άρα καταλαβαίνεται πως η πολιτική στην Αλβανία έχει επενδύσει στις ακρότητες  και σε καμία περίπτωση  δεν  πρέπει να νομίζουν οι άλλοι πως είναι ανεκτικοί γιατί με όσα κάνουν μοιάζουν με ακραίους ρατσιστές. 
defencenet.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com