Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Φήμες για εισήγηση Καραμανλή για πρόωρες εκλογές ...



Σενάρια που εμπλέκουν τον Κώστα Καραμανλή με σενάρια πρόωρων εκλογών κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες.
Πιο συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα σημερινά δημοσιεύματα, ο πρώην Πρωθυπουργός εισηγήθηκε στον Αντώνη Σαμαρά να επισπεύσει την προεδρική εκλογή κάτι που λόγω της στάσης του ΣΥΡΙΖΑ, θα οδηγήσει μαθηματικά σε πρόωρες εκλογές.
Αυτό πρακτικά σημαίνει πως η έναρξη της διαδικασίας των προεδρικών εκλογών θα ξεκινήσει τον Οκτώβριο ή το Νοέμβριο, η οποία αν καταλήξει άγονη, τότε θα πάμε σε εθνικές εκλογές τέλος του 2014, κάτι που θα βάλει φωτιά στο εγχώριο πολιτικό σκηνικό λόγω των δεδομένων που θα προκαλέσει.
Αν συνυπολογίσει κανείς και τις διαρροές περί εισήγησης του Χρύσανθου Λαζαρίδη για "αριστερή κυβερνητική παρέμβαση" με πτώση της κυβέρνησης, νίκη του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές και εκ νέου προσφυγή στις κάλπες επειδή η ΝΔ θα μπλοκάρει την προεδρική εκλογή με τη σειρά της, τότε έχουμε ένα ιδιαίτερα εύθραυστο πολιτικό σκηνικό, που μπορεί να οδηγήσει τη χώρα στο χάος.





















newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com