Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Ηλίας Παναγιώταρος: Συλλυπητήρια στους συγγενείς των συνανθρώπων μας που χάθηκαν άδικα στο πλοίο “Norman Atlantik” ...


Εύχομαι συλλυπητήρια στους συγγενείς των αδικοχαμένων νεκρών που χάθηκαν στο φλεγόμενο πλοίο "Νorman Atlantik". Δυστυχώς, λίγο πιο πάνω από τα σύνορα της μνημονιακής Ελλάδας, οι άνθρωποι χάθηκαν εξαιτίας της ασυνεννοησίας των Βαρβιτσιώτη - Δένδια και των Ιταλικών αρχών
Όταν τελειώσει η διαδικασία και ολοκληρωθούν οι έρευνες, η δικαιοσύνη θα πρέπει να επιληφθεί για όλους εκείνους που έχουν ευθύνη για την τραγωδία. Μια τραγωδία που δεν σταμάτησε στην φωτιά, αλλά συνεχίστηκε με τις παλλινωδίες και στάθηκαν αφορμή για να χαθούν περισσότεροι αθώοι άνθρωποι. 
Ακόμη και τώρα δεν ξέρουμε πόσοι και ποιοι είναι αγνοούμενοι! Και αυτό είναι ύβρις προς όλους τους συγγενείς των αγνοουμένων. 
Ευχόμαστε στις οικογένειες όσων περιμένουν να ξαναβρεθούν με τους αγαπημένους τους ανθρώπους να είναι μικρός ο χρόνος της αναμονής και σύντομα να είναι ξανά μαζί.
Συγχαρητήρια στους Έλληνες πιλότους της πολεμικής αεροπορίας που έκαναν το ακατόρθωτο και με αυτοθυσία κατάφεραν και μετέφεραν τον κόσμο κάτω από αντίξοες συνθήκες, αλλά και στους οδηγούς των φορτηγών που οργανώθηκαν και έσωσαν με τις παρεμβάσεις τους πολλούς επιβάτες.
Ηλίας Παναγιώταρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com