Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Άμεση προειδοποίηση Τσίπρα: Υπηρεσιακή κυβέρνηση σε υπουργεία Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης ...


Ξεκάθαρη προειδοποίηση σε Σαμαρά-Βενιζέλο , έκανε στην ομιλία του ο Αλέξης Τσίπρας.
Τους ξεκαθάρισε ότι θα ζητήσει υπηρεσιακές κυβερνήσεις σε Αστυνομία , ΕΥΠ και αρχές ασφαλείας(υπουργείο Δημόσιας Τάξης)αλλά και υπουργείο Δικαιοσύνης( Αθανασίου και Κικίλιας)και βέβαια άμεσες προειδοποίησεις στο καθεστώς Ντογιάκου-Κουτζαμάνη.
Ξεκάθαρη ήταν και η προειδοποίηση σε “εθνικούς εργολάβους”(δεν ξέρουμε εαν συμπεριλαμβάνει και τους νταβατζήδες των ΜΜΕ που φαίνεται ότι τους έχει ανάγκη και θα πρέπει να δούμε εαν συγκρουστεί μαζί τους) αλλά και στους “ποντικούς” από τα διάφορα οικονομικά υπουργεία: “Κάτω τα χέρια από τα έγγραφα που υπογράψατε για τα μνημόνια, μην διανοηθείτε να πάρετε τίποτα από αυτα”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας.



















http://www.makeleio.gr/?p=242909

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com