Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Bankingnews: Ιστορική νίκη της Χρυσής Αυγής έναντι του Σαμαρά - Πλησιάζει η εκλογική και δικαστική δικαίωση ...


Η Χρυσή Αυγή δικαιούται να αντιδρά....καθώς με εντολή Σαμαρά βρέθηκαν οι βουλευτές και ο αρχηγός στην φυλακή

Μεγάλη σημειολογική, πολιτική και ηθική νίκη πέτυχε η Χρυσή Αυγή η οποία με την στάση της οδήγησε στην ήττα τον Αντώνη Σαμαρά που ενορχήστρωσε μαζί με μια κλίκα στην δικαιοσύνη την προφυλάκιση της Χρυσής Αυγής.
Οι σημερινές αντιδράσεις της Χρυσής Αυγής ήταν φυσιολογικές έναντι των όσων πραξικοπηματικών, παράνομων, ανήθικων και αντισυνταγματικών έχει πράξει ο Σαμαράς.
Η Χρυσή Αυγή κράτησε μια σταθερή, αταλάντευτη στάση με βασικό στόχο να πέσει η κυβέρνηση Σαμαρά και αυτό συνέβη.
Ο Σαμαράς σύντομα θα λογοδοτήσει για τα λάθη τις σκοπιμότητες και τις παρασκηνιακές ανέντιμες πρακτικές που ακολούθησε με στόχο να χτυπήσει τους πολιτικούς του αντιπάλους.
Πρόκειται για μια προδοτική στάση έναντι της δημοκρατίας και ο ελληνικός λαός πρέπει να καταδικάσει με την ψήφο του.
Η ΝΔ είναι παρασυρμένη, ο Σαμαράς είναι ο ενορχηστρωτής, έχει τεράστιες ηθικές ευθύνες για την αποτυχία της Ελλάδος και για την ντροπιασμένη στάση που κράτησε έναντι της Χρυσής Αυγής.
Η θεία δίκη έρχεται να αποκαταστήσει τα ανομήματα του Σαμαρά.
Σε λίγο καιρό, μέσα Μαρτίου του 2015, αποφυλακίζεται ο Ν. Μιχαλολιάκος γενικός γραμματέας της Χρυσής Αυγής και θα αποτελέσει δικαίωση για την παράνομη προφυλάκιση του.
Η Χρυσή Αυγή θα δικαιωθεί ηθικά, πολιτικά και σίγουρα δικαστικά γιατί στο τέλος θα αθωωθούν οι προφυλακισμένοι βουλευτές...

View image on Twitter

www.bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com