Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΗΠΑ: «ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΣΤΕΝΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ» ...



Ερωτηθείς για την αποτυχία εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας και την προκήρυξη πρόωρων εκλογών, ο εκτελών χρέη εκπροσώπου του Στέιτ Ντιπάρτμεντ δήλωσε: «Θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε τις εξελίξεις»

Κατά τη σημερινή ενημέρωση των δημοσιογράφων, όταν ο κ. Ράθκι ρωτήθηκε κατά πόσο έχει οποιοδήποτε σχόλιο σχετικά με την αποτυχία του ελληνικού Κοινοβουλίου να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τη διεξαγωγή εκλογών τον επόμενο μήνα, ανέφερε ότι: «καταλαβαίνουμε πως σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, θα πραγματοποιήσουν (μετά το σημερινό αποτέλεσμα στη Βουλή) γενικές εκλογές μέσα στις επόμενες τριάντα μέρες. Γι' αυτό, θα συνεχίσουμε να παρακολουθούμε αυτές τις εξελίξεις».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε ότι δεν θα επιθυμούσε να κάνει οποιαδήποτε εικασία σχετικά με την έκβασή τους (των εκλογών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com