Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

«Αλέξη, η αυτοκυριαρχία σου μου εμπνέει εμπιστοσύνη» ...


Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, αμερικανός οικονομολόγος, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ, εκτιμά ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι σε θέσει να «ξεκινήσει το έργο του».
«Ξέρω ότι από αύριο θα είσαι σε θέση να ξεκινήσεις το έργο σου, να συνεγείρεις ολόκληρο τον ελληνικό λαό με το μέρος σου», αναφέρει ο αμερικανός οικονομολόγος Τζέιμς Κ. Γκαλμπρέιθ, σε μήνυμά του προς τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα, με αφορμή τις επικείμενες εκλογές.
«Σ’ έχω δει δυο φορές, σε περιστάσεις που απαιτούσαν τον καλύτερό σου εαυτό – με την ΕΡΤ στη Θεσσαλονίκη και τη βραδιά των εκλογών τον περασμένο Μάη. Δεν θα συμπεριλάβω την περίπτωση εδώ στο Ώστιν», αναφέρει ο Τζ. Γκαλμπρέιθ απευθυνόμενος στον κ. Τσίπρα, για να συμπληρώσει ότι «η αυτοκυριαρχία που έδειξες και τις δύο φορές μου εμπνέει απόλυτη εμπιστοσύνη».




















































http://www.makeleio.gr/?p=242800

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com