Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Παραιτείται η κυβέρνηση - Με υπηρεσιακή κυβέρνηση στις εκλογές ...


Παραιτείται η κυβέρνηση μέσα στις επόμενες ώρες καθώς ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ανησυχεί ότι πλέον δεν μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση που διαμορφώνεται τόσο στην οικονομία όσο και στις ελληνοτουρκικές σχέσεις και ανησυχεί ότι μπορεί να υπάρξουν αρνητικές εξελίξεις.
Ετσι ή αλλιώς το σχέδιο της παραίτησης προϋπήρχε της τρίτης ψηφοφορίας και ματαιώθηκε από την τραγωδία του Norman Atlantic
Ετσι το αυριανό ραντεβού του Α.Σαμαρά με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, αφού προηγουμένως έχει θυροκολληθεί το διάταγμα της διάλυσης της παρούσας Βουλής, πιθανότατα θα εξελιχθεί σε συνάντηση παραίτησης
Ενας άλλος λόγος, εκτός από το γεγονός ότι φοβάται καταστάσεις τις οποίες δεν θα μπορέσει να ελέγξει ο Α.Σαμαρας (η κατάσταση που αφήνει τις Ενοπλες Δυνάμεις δεν είναι η καλύτερη δυνατή) είναι  ότι θέλει να αφοσωθεί στην εκλογική μάχη και να καταφέρει να έχει μια αξιοπρεπή ήττα εκλέγοντας τουλάχιστον 70 βουλευτές.
Ούτως ή άλλως τον κρατικό μηχανισμό τον ελέγχει...
Aμέσως μετά θα οριστεί υπηρεσιακή κυβέρνηση και υπηρεσιακός πρωθυπουργός, με τα υπουργεία Εσωτερικών, Αμυνας, Δικαιοσύνης κλπ να τα αναλαμβάνουν μη πολιτικά πρόσωπα.













defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com