Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Ανοικτή EΠΙΣΤΟΛΗ – ΚΟΛΑΦΟΣ πρώην υποστηρικτών του Γιώργου Νταβρή για το ενδεχόμενο ψήφισης του Προέδρου της Δημοκρατίας ...


Γιώργο Νταβρή Δεν είμαστε απλά πρώην ψηφοφόροι και πρώην υποστηρικτές σου. Ήμασταν στελέχη και μέλη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, μέλη του Εθνικού Συμβουλίου καθώς και η πλειοψηφία του συμβουλίου της συντονιστικής Αχαΐας.Διεγράφεις από τους ΑΝΕΛ κατηγορώντας τους για μνημονιακές προσμίξεις, αναφερόμενος στη συνεργασία τους με τον κ. Νίκο Νικολόπουλο (ήταν η μόνιμη εμμονή σου).
Είχες δίκιο τότε γι` αυτό και σε ακολουθήσαμε. Θεωρούσαμε ότι δίνουμε όλοι μαζί μια μάχη για την απελευθέρωση της πατρίδας μας από τα δεσμά των μνημονίων. Αυτά τουλάχιστον έδειχνες να τα πιστεύεις κι εσύ. Εμείς πάντως τα πιστεύαμε. Τελικά εσύ τα πίστευες;Αν πραγματικά τα πίστευες δεν θα έπρεπε ποτέ να περάσει από το μυαλό σου, έστω και σαν σκέψη, η πιθανότητα με την δικιά σου ψήφο στην προεδρική εκλογή να δώσεις παράταση ζωής στην πλέον επιζήμια και πλέον μισητή κυβέρνηση που γνώρισε αυτός ο τόπος.
Για τα εξοπλιστικά, που έχεις κάνει κάποιες αποκαλύψεις, δεν ευθύνονται τα κόμματα της συγκυβέρνησης που τώρα εσύ θα στηρίξεις; Μήπως με αυτή τη στήριξη ουσιαστικά τους παρέχεις και συγκάλυψη;Οι μέχρι τώρα αναφορές σου για πολύ πιθανή ψήφιση του προέδρου δημοκρατίας, που οι παροικούντες την κυβερνητική αλλά και δημοσιογραφική Ιερουσαλήμ θεωρούν ως δεδομένη, θεωρείται ως καταπάτηση της ψήφου που σου δώσαμε το 2012 αλλά και όλων αυτών που πείσαμε τότε να σε ψηφίσουν. Θυμάσαι ή ξέχασες;
Η εντολή που έλαβες ήταν να πολεμήσεις το Σαμαρά και τον Βενιζέλο, την Νέα Δημοκρατία και το ΠΑΣΟΚ. Δεν ήταν να γίνεις «σαμαράκι» τους. Είπες στον ΑΝΤ1 και στον 9,84 στις 10/12 ότι μιλάς με τους φίλους σου και τους ψηφοφόρους σου και σου λένε να μην γίνουν εκλογές. Δηλαδή είναι ικανοποιημένοι από την κυβερνητική πολιτική. Περίεργο !!! Δεν σου δώσαμε εμείς τους καταλόγους με τα στοιχεία τους, ποτέ σου δεν τα ζήτησες δυόμιση χρόνια, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες για να τους μιλήσεις όπως και ποτέ δεν ενδιαφέρθηκες για τον νομό που σε τίμησε να σε έχει εκπρόσωπό του στη Βουλή. Τώρα που τα βρήκες;
Εμείς εδώ σε εγκαλούμε επωνύμως και γνωρίζεις πάρα πολύ καλά πόσες εκατοντάδες ψήφοι ακολουθούν τον καθένα μας. Αυτούς που σε κάνανε και βουλευτή. Εσύ μπορείς να μας εμφανίσεις αυτούς που σε ωθούν σε αντίθετη κατεύθυνση; Καλείσαι λοιπόν να μην ψηφίσεις στην Προεδρική εκλογή.
Μόνο αυτή η επιλογή συνάδει με την εντολή που έλαβες από τον λαό της Αχαΐας.
Τσιτσάρας Απόστολος, πρώην συντονιστής Αχαΐας ΑΝΕΛ, πρώην μέλος εθνικού συμβουλίου,Τσιρώνης Σπύρος, πρώην γραμματέας συντονιστικής Αχαΐας, Μητρόπουλος Τάκης, πρώην μέλος Δ.Σ. συντονιστικής Αχαΐας,Παπατριανταφύλλου – Σαβράμη Ελισσάβετ, πρώην μέλος Δ.Σ. συντονιστικής Αχαΐας,Καλογήρου Γιάννης, πρώην μέλος Δ.Σ. συντονιστικής Αχαΐας,Κεραμιδάς Νίκος, πρώην μέλος Δ.Σ. συντονιστικής Αχαΐας,Χριστοδούλου Μιχάλης, πρώην μέλος Δ.Σ. συντονιστικής Αχαΐας,Φάκαρος Χρυσόστομος, πρώην μέλος Δ.Σ. συντονιστικής Αχαΐας,Παναγόπουλος Ανδρέας, πρώην υποστηρικτής και πολιτικός φίλος.























http://www.makeleio.gr/?p=229102

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com