Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΠΙ ΘΕΜΑΤΩΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Α. ΜΑΤΘΑΙΟΠΟΥΛΟΥ ...




Ο αναπληρωτής Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Συναγωνιστής Ματθαιόπουλος Αρτέμης, κατά τη σημερινή ολομέλεια της βουλής τοποθετήθηκε επί όλων των τρέχουσων ζητημάτων επικαιρότητας και ιδιαίτερα επί των νέων συνταρακτικών αποκαλύψεων της Χρυσής Αυγής, για τις οποίες, σημειωτέον, μέχρι αυτή τη στιγμή το Μαξίμου δεν έχει διαψεύσει!
Αρχικά ο Συναγωνιστής καταφέρθηκε εναντίον του αδιάβαστου υπουργού του ΠΑΣΟΚ Χρυσοχοΐδη, που έκανε λόγο για ανάγκη τήρησης υπεύθυνης στάσης των κομμάτων έναντι των Ελλήνων, ξεχνώντας ότι ο ίδιος υπέγραφε ένα εθνοκτόνο μνημόνιο το οποίο ευθύνεται για τις δεκάδες χιλιάδες αυτοκτονίες Ελλήνων και την εξαθλίωση εκατομμυρίων άλλων.
Aργότερα καταφέρθηκε εναντίον όλων των πολιτικών κομμάτων που σκόπιμα αναλώνονται σε ανούσιες αντιπαλότητες τη στιγμή που εκκρεμεί προς δικαστική διερεύνηση η καταγγελία-ομολογία Σαμαρά για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη και η παράνομη προφυλάκιση βουλευτών της Χρυσής Αυγής.
Σιγή ιχθύος τηρούν και τα Μνημονιακά Μέσα Ενημέρωσης τα οποία ναι μεν αναφέρθηκαν στην αισχρή παρέμβαση Σαμαρά, όχι όμως για να αναπαράγουν την είδηση, αλλά για να καταφερθούν εναντίον των βουλευτών της Χρυσής Αυγής τους οποίους χαρακτηρίζουν προκλητικούς επειδή αυτοί δηλώνουν ότι το κόμμα των Ελλήνων Εθνικιστών θα συνεχίσει τον αγώνα του για μια ελεύθερη Ελλάδα.
Τέλος, αναφέρθηκε στην κωμικοτραγική και σε σημείο οίκτου εμφάνισης του Σαμαρά στη συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, κατά την οποία εμφανίστηκε καταρρακωμένος, παρακαλώντας να ψηφιστεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας για να αποφύγει τις εκλογές που έρχονται, εκλογές που θα σημάνουν το πολιτικό τέλος της εγκληματικής οργάνωσης που διευθύνει, αναγάγοντας παράλληλα τη Χρυσή Αυγή σε μοναδική δύναμη αντιπολίτευσης!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com