Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΟΧΙ ΑΛΛΟΥΣ "ΜΙΧΕΛΟΓΙΑΝΝΑΚΗΔΕΣ" ...


"Πολύφερνη νύφη" ο ΣΥΡΙΖΑ αυτή την εποχή. Με τα σέα της και τα μέα της. Τα έχει όλα. Και φρεσκάδα. Και αέρα νίκης. Και δυναμισμό. Και γοητεία σε μεγάλα κοινωνικά στρώματα. Και προίκα της, τα φιλολαϊκά μέτρα.

 Επόμενο είναι οι «γαμπροί» να περιμένουν στην ουρά ένα χαμόγελο της πολύφερνης νύφης.
Την πόρτα του ΣΥΡΙΖΑ χτυπάνε ήδη πολλοί βουλευτές από τη ΔΗΜΑΡ, που σούμπιτη θέλει να μπει στο ΣΥΡΙΖΑ, μέχρι διάφορους παλαιοπασόκους, που περιμένουν να ανοίξει η πόρτα του συριζαίικου παραδείσου, ενώ ήδη άλλοι έχουν «τρουπώσει» (από Τζάκρη μέχρι Ραχήλ Μακρή) στο κόμμα που θα κληθεί κατά τα φαινόμενα αύριο να κυβερνήσει τη χώρα.
Όμως, προσοχή σύντροφοι, εκεί στην πλατεία Κουμουνδούρου, γιατί τα «πολιτικά μπάζα» καιροφυλακτούν. Αυστηρός έλεγχος και επιλογή χρειάζεται όσων θέλουν να μπουν στο μαντρί.
Και όχι άλλους «Μιχελογιαννάκηδες» που εξευτέλισαν ακόμα και το έσχατο όπλο των διαμαρτυρομένων –δηλαδή την απεργία πείνας.
Προσοχή λοιπόν. Με τον ενθουσιασμό και την αίσθηση της νίκης τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ μην κάνουν το λάθος να βάλουν στους καταλόγους των υποψηφίων του κόμματος διάφορους καραγκιόζηδες της πολιτικής.
Γιατί η ευθύνη του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στον ελληνικό λαό είναι τεράστια αυτήν την εποχή, καθώς είναι ένα βήμα πριν την εξουσία και θέλει να οδηγήσει τη χώρα σε ένα καλύτερο και πιο ανθρώπινο μέλλον.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com