Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΒΙΝΤΕΟ-Η ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ κα ΖΩΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ: Κρύβεται ο Σαμαράς! Πρέπει να δώσει εξηγήσεις για το ηχητικό ντοκουμέντο ...


Την συνωμοσία της σιωπής, την ένοχη σιγή όλων όσων υπηρετούν όχι τα συμφέροντα του Ελληνικού Λαού αλλά εκείνα της εγχώριας ολιγαρχίας του πλούτου μετά τη συγκλονιστική αποκάλυψη από τη δημοσιοποίηση ηχητικού ντοκουμέντου στο οποίο ο Σαμαράς δίνει εντολή στον εισαγγελέα Ισίδωρο Ντογιάκο να γ@@@σει τρεις βουλευτές της Χρυσής Αυγής, έσπασε βουλευτής της αξιωματικής αντιπολίτευσης!
Πρόκειται για την βουλευτή του Σύριζα, Ζωή Κωνσταντοπούλου, η οποία έπραξε το αυτονόητο: απαίτησε τον έλεγχο της αυθεντικότητας του ηχητικού ντοκουμέντου, επισημαίνοντας πως δεν είναι δυνατόν να κρύβεται ο πρωθυπουργός και πως οφείλει να δώσει εξηγήσεις για το περιεχόμενο όσων ακούγονται σ' αυτό!

                                        

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com