Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

Φ.Κουβέλης: "Δεν ψηφίζουμε Πρόεδρο για να μην παρατείνουμε τη θητεία της κυβέρνησης"...


 Κατηγορηματικός για άλλη μια φορά ότι απόφαση της Δημοκρατικής Αριστεράς είναι να μην ψηφίσει Πρόεδρο της Δημοκρατίας γιατί, όπως είπε,  δεν θα συμβάλλουμε «στην παράταση της θητείας αυτής της κυβέρνησης και στη συνέχιση των ίδιων πολιτικών» εμφανίστηκε ο Φώτης Κουβέλης σε εκδήλωση της Δημοκρατικής Αριστέρας με θέμα «Προοδευτική Διακυβέρνηση και  Μεταρρυθμίσεις».
Ο κ. Κουβέλης υποστήριξε ότι η επίσπευση της διαδικασίας εκλογής Προέδρου της Δημοκρατιας είναι «μια κίνηση για την προκήρυξη βουλευτικών εκλογών» και «μια κίνηση τα νέα μέτρα να ληφθούν μετά τις εκλογές» επιμένοντας στη γραμμή ότι δεν πρέπει να ληφθούν νέα επαχθή μέτρα. 
Απαντώντας σε όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες για διάλυση ή αναστολή της ύπαρξης της Δημοκρατικής Αριστεράς ενόψει εκλογών και συνεργασίας με τον ΣΥΡΙΖΑ ο κ. Κουβέλης σημείωσε ότι η ΔΗΜΑΡ θα συμβάλει στην προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας «από θέση πολιτικής και οργανωτικής αυτονομίας». 
«Θα συμβάλλουμε ώστε η πολιτική αλλαγή να πραγματοποιηθεί με ασφάλεια, σταθερότητα και σύγχρονες προοδευτικές λύσεις» συμπλήρωσε ο κ. Κουβέλης. 
Μιλώντας για το περιεχόμενο που θα πρέπει να έχει μια νέα συμφωνία με τους δανειστές ο κ. Κουβέλης ονομάτισε τρια βασικά στοιχεία:
- Η διευθέτηση του χρέους με σημαντική ελάφρυνσή του
- Η προσγείωση των δημοσιονομικών στόχων και η σύνδεση τους με την ανάπτυξη και την κοινωνική προστασία
- Η προώθηση ενός διαφορετικού εσωτερικού προγράμματος με μεγάλες δομικές αλλαγές, μείωση των ανισοτήτων και εμβάθυνση της δημοκρατίας. 
Και ο κύριος Κουβέλης κατέληξε: Η Δημοκρατική Αριστερά θα βαδίσει στο δρόμο της συναγωνιστικής σχέσης με όλες τις προοδευτικές δυνάμεις της Ευρώπης , τις δυνάμεις της Αριστεράς , της Οικολογίας και της σοσιαλδημοκρατίας που αγωνίζονται για την αλλαγή πολιτικών.








































defencenet.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com