Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΦΑΚΕΛΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΙ:Αποφυλακίζεται με περιοριστικούς όρους ο Αντώνης Κάντας ...



Την πόρτα της εξόδου από τις φυλακές δείχνει το Συμβούλιο Εφετών στον πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Αντώνη Καντά.Το Συμβούλιο Εφετών έκανε δεκτή την αίτηση αποφυλάκισης του κ. Καντά, εκτιμώντας ουσιαστικά το ότι συνεργάστηκε με τις αρχές κατονομάζοντας πρόσωπα- αποδέκτες μιζών εκατομμυρίων ευρώ.
Στον πρώην αναπληρωτή διευθυντή εξοπλισμών, επιβλήθηκαν οι περιοριστικοί όροι της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, εμφάνισης δύο φορές τον μήνα σε αστυνομικό τμήμα της περιοχής του, ενώ θα πρέπει να καταβάλλει εγγύηση 200.000 ευρώ.
Σημειώνεται, ότι ο Αντώνης Κάντας έχει επιστρέψει στο ελληνικό Δημόσιο περίπου 15 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία όπως είχε πει, είχε εισπράξει ως μίζες τα χρόνια της θητείας του στο ΥΠΕΘΑ.
Σε δήλωσή του, ο συνήγορος του κ. Κάντα, Ιωάννης Μαντζουράνης, αναφέρει ότι το σημερινό βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών «εκπέμπει πολυσήμαντο μήνυμα, ότι η συνεργασία με τους ανακριτές και η επιστροφή χρημάτων αναγνωρίζεται και συνεπάγεται επιεική μεταχείριση».



Με πληροφορίες από ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com