Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ-Επέτειος συμπλήρωσης 25 Χρόνων από την ίδρυση της 332 Μοίρας ...


Χρόνια πολλά με καλές προσγειώσεις...

Την Παρασκευή 14 Νοεμβρίου 2014, παρουσία του Αρχηγού της Τακτικής Αεροπορίας (ΤΑ), Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση, πραγματοποιήθηκε η τελετή του εορτασμού της επετείου συμπλήρωσης 25 χρόνων από την ίδρυση της 332 Μοίρας, στην 114 Πτέρυγα Μάχης, στην Αεροπορική Βάση Τανάγρας.
15 332 25
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιελάμβανε, θεία δοξολογία και επιμνημόσυνη δέηση, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής από τον Διοικητή της Μοίρας, Αντισμήναρχο (Ι) Κωνσταντίνο Χριστοφιλόπουλο, φωτογραφική και στατική έκθεση, καθώς και πτήση/διέλευση του επετειακού αεροσκάφους και σχηματισμού αεροσκαφών της Μοίρας.
16 332 25
Επιπλέον την Πέμπτη 13 Νοεμβρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς και ο πρώτος, εν αποστρατεία πλέον, διατελέσας Διοικητής της Μοίρας, πραγματοποίησαν πτήση σχηματισμού με αεροσκάφη M-2000.
21 332 25
19 332 25
20 332 25
Στην τελετή παρέστησαν o Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Αθανάσιος Τσαλίκης, ο Υπαρχηγός ΓΕΑ, Υποπτέραρχος (Ι) Γεώργιος Δριτσάκος, Επίτιμοι Αρχηγοί του ΓΕΑ και του ΑΤΑ, διατελέσαντες Διοικητές της 332Μ, το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας το οποίο έχει υπηρετήσει στη Μοίρα, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς και μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων.
17 332 25

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Tο μπλοκ μας δημοσιεύει κάθε σχόλιο. Θεωρούμε ότι ο καθένας έχει το δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές, και διατηρούμε το δικαίωμα να μην δημοσιεύουμε συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια όπου τα εντοπίζουμε.
Όσοι επιθυμούν να παίρνουν τις αναρτήσεις από το μπλογκ μπορούν να το κάνουν ελεύθερα με την παράκληση όπως σαν πηγή ενημέρωσης να αναφέρουν το ιστολόγιο μας.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Για να επικοινωνήσετε μαζί μας:spyrosjt@yahoo.gr
www.tips-fb.com